Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020, 22:29

Με δηκτικό τρόπο απάντησε το υφυπουργείο Αθλητισμού στο ψήφισμα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, που έκανε λόγο για «ανοίκεια συμπεριφορά» του Λευτέρη Αυγενάκη προς το πρόσωπο του γενικού γραμματέα της ΕΟΕ, Μανώλη Κολυμπάδη.

Το υφυπουργείο κάνει λόγο για «υπεκφυγές και προφάσεις εν αμαρτίαις» και υπογραμμίζει ότι περιμένει την υλοποίηση των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, τόσο σε ό,τι αφορά τη λίστα των ενεργών σωματείων των Ολυμπιακών Ομοσπονδιών, όσο και για τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών στις ομοσπονδίες.

«Το υφυπουργείο Αθλητισμού υπομονετικά περιμένει, ακόμα και τώρα, να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η ΕΟΕ. Δηλαδή:

– Η αποστολή της λίστας, όπως η ΕΟΕ πρότεινε, των ενεργών σωματείων όλων των Ολυμπιακών Ομοσπονδιών, προκειμένου να γίνει η διασταύρωσή τους με εκείνα που εγγράφονται στο “Μητρώο Αθλητικών Σωματείων” και

– Οι αναλυτικές προτάσεις της Ολυμπιακής Επιτροπής περί του τρόπου διεξαγωγής των εκλογών στις Ομοσπονδίες, εν όψει της διαβούλευσης του υπό κατάθεση αθλητικού νομοσχεδίου.

Όλα τα υπόλοιπα είναι υπεκφυγές και προφάσεις εν αμαρτίαις…», αναφέρει στην απάντησή του το υφυπουργείο Αθλητισμού.

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020, 22:34

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣυγκλονιστική μαρτυρία για τον ψευτογιατρό – Τι καταγγέλει γονιός για τη δράση του (video)
Επόμενο άρθροΟμογενής το νέο θύμα της αστυνομικής βίας στις ΗΠΑ (video)