Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας περιόδευσε, κλιμάκιο του KKE με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Λάρισας Γιώργο Λαμπρούλη και Γιάννη Αρζομανίδη. Το κλιμάκιο επισκέφθηκε τα γραφεία του ιατρικού και βοηθητικού προσωπικού, επισκέφθηκε διάφορα τμήματα και μίλησε με τους εργαζόμενους.

Στις συζητήσεις με τους εργαζόμενους αναδείχτηκαν τα σοβαρά προβλήματα με τα οποία βρίσκονται αντιμέτωποι εργαζόμενοι και ασθενείς στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας (ΓΝΛ)και έχουν ως αποτέλεσμα την εντατικοποίηση της εργασίας από τη μια και την παροχή υποβαθμισμένων υπηρεσιών Υγείας από την άλλη, για την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα της περιοχής.

Οι υποψήφιοι βουλευτές ανέδειξαν τις αιτίες της άθλιας πραγματικότητας στη δημόσια υγεία, που δεν διαφέρουν από τις αιτίες της επίθεσης που δέχονται συνολικά τα δικαιώματα των εργαζομένων, σαν αποτέλεσμα της πολιτικής ΕΕ και κυβερνήσεων των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που έφτασαν την Υγεία σε αυτό το σημείο, αλλά και τις ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ που συντηρούσε αυτήν την παθογένεια. Παράλληλα ανέπτυξαν τις θέσεις του ΚΚΕ για ένα σύστημα Υγείας αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν, που θα έχει κριτήριο τις σύγχρονες ανάγκες του λαό, εξοπλισμένο τόσο με σύγχρονα μηχανήματα και υλικό όσο και, κυρίως, με μόνιμο έμψυχο δυναμικό, έξω κάθε επιχειρηματική δράση από του χώρους της υγείας
Κάλεσαν να στηρίξουν με τη ψήφο τους το ΚΚΕ ,ώστε την επόμενη μέρα των εκλογών να έχουν δίπλα τους, τόσο στη Βουλή όσο και στο λαϊκό κίνημα, μια συνεπή, μαχητική και ασυμβίβαστη δύναμη που θα βάζει εμπόδια σε αυτή την πολιτική.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη του διοικητή της ΑΣΔΕΝ στην 1η Στρατιά
Επόμενο άρθροΚεφαλονιά: Εξαπάτηση με πρόσχημα έκτακτη ιατρική ανάγκη