Αντιφασιστικό Διήμερο δράσεων της ΚΝΕ στο Βόλο

25 Ιούν 2019

Χρ. Τριαντόπουλος: Περιοδεία σε Βρύναινα, Πλάτανο και Κωφούς

25 Ιούν 2019

Μοιράσου το άρθρο:

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου επισκέφτηκε την Δευτέρα 25/6/2019 η Υφυπουργός Οικονομικών και υποψήφια Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Κατερίνα Παπανάτσιου. Κατά την επίσκεψή της η Υφυπουργός Οικονομικών συνομίλησε με τον Διοικητή της Υπηρεσίας, καθώς και με τους εργαζόμενους Πυροσβέστες, τους οποίους συνεχάρη για το μάχιμο πνεύμα και το έργο τους. Η συνάντηση επικεντρώθηκε κυρίως στο βασικό και επί δεκαετίες άλυτο πρόβλημα της μετεγκατάστασης της Υπηρεσίας εκτός του κεντρικού ιστού της πόλης, και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Η Υφυπουργός αναφέρθηκε στο έργο της κυβέρνησης για τη θωράκιση της Χώρας με την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού και των υποδομών της πυροσβεστικής, με μονιμοποίηση 2.173 Πυροσβέστες Πενταετούς Υποχρέωσης και την διασφάλιση κονδυλίων για  συντήρηση – επισκευή του στόλου μέσα από προγράμματα ΕΣΠΑ.

Η κ. Παπανάτσιου συμμετείχε τη Δευτέρα στη περιοδεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία μαζί με άλλους υποψήφιους Βουλευτές  τον  Ηλία Καραπατάκη και τον  Άκη Καλαμαρά κατά την οποία επισκέφτηκαν τις υπηρεσίες που στεγάζονται στο κτίριο Σπίρερ, το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Βόλου, το Κέντρο Υγείας Νέας Ιωνίας και τον  ΟΑΕΔ.
Το απόγευμα της Δευτέρας η κ. Παπανάτσιου περιόδευσε μαζί με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και άλλους συνυποψήφιους Βουλευτές στην Αγριά και την Δράκεια  στο οποίο όπου επισκέφθηκαν καταστήματα και κατοίκους της περιοχής και συζήτησαν για τα θέματα που τους απασχολούν.
Κατά τις επισκέψεις της η Υφυπουργός  κάλεσε τους πολίτες την Κυριακή της 7ης Ιουλίου, να αποφασίσουν μεταξύ των διαφορετικών πολιτικών σχεδίων για το μέλλον της χώρας μας και να επιλέξουν το κατάλληλο ώστε να μην επιστρέψει η Χώρα στα σκοτεινά μονοπάτια των μνημονίων και της λεηλασίας.

 

Μοιράσου το άρθρο:

Συντακτική ομάδα ΕΡΤ Βόλου

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθρο“Λίθος / Λήθη” από τη Στρατηγούλα Γιαννικοπούλου
Επόμενο άρθροΑντιφασιστικό Διήμερο δράσεων της ΚΝΕ στο Βόλο