Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση δολοφονίας της 17χρονης από το Περιστέρι, η οποία βρέθηκε νεκρή από ασφυκτικό θάνατο μέσα στο δωμάτιό της.

Οι αρχικές ενδείξεις στην υπόθεση, ότι πρόκειται για έγκλημα, επιβεβαιώθηκαν μετά και την ακόμη πιο ενδελεχή ιατροδικαστική έρευνα που έδειξε ότι η 17χρονης πάλεψε για τη ζωή της απέναντι στον δολοφόνο, όμως ο τελευταίος κατάφερε να της αφαιρέσει τη ζωή.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η 17χρονη είχε μώλωπες στα χέρια αλλά και στα μπράτσα της, πράγμα που μαρτυρά ότι ο δολοφόνος προτού σκοτώσει το θύμα του το έδεσε -συγκεκριμένα στο κρεβάτι- και στη συνέχεια χρησιμοποίησε τα χέρια του ή κάποιο μαξιλάρι καλύπτοντας τη μύτη και το στόμα και οδηγώντας την σε ένα ασφυκτικό θάνατο.

Αναζητούν τον σύντροφό της

Ο αλλοδαπός σύντροφός της, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε και κλειδί του σπιτιού της 17χρονης, εξαφανίστηκε αμέσως μετά τη δολοφονία της.

Σύμφωνα με το MEGA, ο 20χρονος φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκε το χρόνο μέχρι να αποκαλυφθεί το έγκλημα, για να εξαφανιστεί.

Πληροφορίες αναφέρουν, δε, ότι αφορμή για το έγκλημα ίσως να αποτέλεσε η απόφαση της 17χρονης να βάλει τέλος στη σχέση της με τον 20χρονο.

Το ζευγάρι άλλωστε, που ήταν μαζί περίπου 10 μήνες, είχε έντονους καβγάδες σύμφωνα με το φιλικό περιβάλλον της κοπέλας. Οι ίδιες πηγές λένε ότι η κοπέλα σκόπευε να χωρίσει.

Σύμφωνα λοιπόν με το σενάριο που εξετάζει η Αστυνομία, αν η 17χρονη ανακοίνωσε στον σύντροφό της ότι ήθελε να χωρίσουν, δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να τον οδήγησε σε οργή…

Το νέο σενάριο που εξετάζουν οι αρχές

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με σενάριο που επικαλείται το δελτίο ειδήσεων του Alpha, το μεσημέρι της Δευτέρας (1/8) η μητέρα της έφυγε για τη δουλειά της. Λίγο πριν φύγει, μπήκε στο δωμάτιο της 17χρονης για να την δει. Το κορίτσι ήταν πλάγια στο κρεβάτι και η μητέρα της θεώρησε ότι κοιμόταν.

Η 17χρονη όμως ήταν δολοφονημένη. Όπως είπε η μητέρα στην αστυνομία, δεν της μίλησε για να μην την ξυπνήσει.

Στη συνέχεια έφυγε για την δουλειά της και στις 8 το βράδυ την πήρε τηλέφωνο, όμως δεν έπαιρνε καμία απάντηση. Επικοινώνησε με την άλλη της κόρη, αλλά ούτε εκείνη δεν μπορούσε να την βρει.

Τότε απευθύνθηκαν σε ένα φίλο συριακής καταγωγής, ο οποίος έτρεξε στο διαμέρισμα και κατάφερε να μπει μέσα, παραβιάζοντας ένα παράθυρο, μιας και η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Τότε αντίκρισε νεκρό το κορίτσι πάνω στο κρεβάτι.

Άμεσα ειδοποίησαν την Αστυνομία, που ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού Πακιστανού. Ο τελευταίος, όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες φίλων του, μάζεψε τα πράγματά του και τους είπε ότι θα φύγει από την Ελλάδα.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣύνταξη: Ερχεται «λίφτινγκ» στο πέναλτι – Τρεις ευνοϊκές ρυθμίσεις
Επόμενο άρθροΣαντορίνη: Έστριψε να φωτογραφήσει την καλντέρα και σκότωσε 34χρονο