Δεν πιστεύει πλέον τίποτα η Ρούλα Πισπιρίγκου, αμφισβητώντας όχι μόνο τα επιστημονικά πορίσματα για τις δολοφονίες και των τριών παιδιών τους, αλλά ακόμα και την πρόθεση του εν διαστάσει συζύγου της, Μάνου Δασκαλάκη, να στραφεί και πάλι εναντίον της, δηλώνοντας υποστήριξη κατηγορίας και για τα δύο μικρότερα κορίτσια του.

«Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά, αλλά δεν θέλω να πω κάτι άλλο τώρα. Να σχηματιστεί πρώτα δικογραφία, να πάρω αντίγραφο και μετά θα τοποθετηθώ. Θα δηλώσω ξανά υποστήριξη κατηγορίας. Δεν αμφισβητώ το πόρισμα Καρακούκη 0 Καλόγρηα, θεωρώ ότι έχει γίνει ενδελεχής έρευνα», είπε την Τρίτη στο Live News.

Διαβάστε επίσης: Εμφύλιος μεταξύ των γιατρών για το θάνατο της Ίριδας και στο… βάθος Πειθαρχικό – Ποιοι κινδυνεύουν 

Δεν πιστεύει ή δεν θέλει να πιστέψει;

Μετά από επικοινωνία του MEGA με τον δικηγόρο της 33χρονης, Όθωνα Παπαδόπουλο, η κατηγορούμενη δεν πιστεύει ότι ο πρώην άντρας της θα στηρίξει και νέα κατηγορία εναντίον της.

«Οι δηλώσεις δεν είναι επιβεβαιωμένες, είναι φημολογία, όπως φημολογία είναι και το περιεχόμενο του πορίσματος, το οποίο δεν έχουμε. Υπάρχει πάρα πολλή παραπληροφόρηση σε σχέση με την υπόθεση. Βλέπει και ακούει πολλά πράγματα που δεν έχουν σχέση με την υπόθεση», υποστήριξε ο κ. Παπαδόπουλος για το πώς βλέπει τις εξελίξεις η πελάτισσά του.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠάτρα: Πόσο θα κάτσει στη φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου; Η εκτίμηση Δημητρακόπουλου – «Δυσάρεστη υπόθεση»
Επόμενο άρθροΣαντορίνη: Σοβαρή καταγγελία Γάλλων τουριστών – Τους ζήτησαν 5.000 ευρώ γιατί «χάλασαν» τον συμπλέκτη