Με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές στο θρίλερ της Πάτρας, καθώς το πόρισμα για τους θανάτους των δύο άλλων παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη – της 3,5 ετών Μαλένας και της μόλις 6 μηνών Ίριδας – που μιλάει καθαρά για δολοφονία, να βρίσκεται πλέον στα χέρια των εισαγγελέων, έρχονται νέες πληροφορίες στο φως για την σχέση του ζευγαριού, που όπως φαίνεται απέβη μοιραία για τα τρία κοριτσάκια.

Όταν ο Δασκαλάκης αποφάσισε να πάρει διαζύγιο

Μετά τον καυγά που είχε το ζευγάρι, ο Μάνος Δασκαλάκης είχε αποφασίσει να προχωρήσει σε διαζύγιο και γι’ αυτό πήγε σε δικηγόρο. Μάλιστα, και οι δύο πλευρές συμφωνούσαν σε ένα συναινετικό διαζύγιο, μέχρι που μία δολοφονία έφερε την ανατροπή.

Ο δικηγόρος, Σπύρος Σορβατζιώτης, μίλησε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο για την περίοδο που ο Μάνος Δασκαλάκης είχε απευθυνθεί σε εκείνον, καθώς ήταν αποφασισμένος να κινήσει διαδικασίες διαζυγίου. Όπως τόνισε, ο Μάνος επισκέφτηκε το γραφείο του στις 6 Απριλίου.

Διαβάστε επίσης: Πάτρα: «Μίλησαν» οι κεραίες των κινητών – Αποκάλυψη για νέες διώξεις

«Λόγω προβλημάτων που είχε στη σχέση, ήθελε να καταθέσει αίτηση συναινετικού διαζυγίου μαζί με τη σύζυγό του. Τον ρώτησα ποιος είναι ο πληρεξούσιος δικηγόρος της συζύγου και μετά το πρωί κάλεσα τον συνάδελφο, που μου επιβεβαίωσε την πληροφορία», ανέφερε ο δικηγόρος.

Στις 7 Απριλίου ξεκίνησε η διαδικασία του διαζυγίου, όμως, στις 8 Απριλίου η Τζωρτζίνα μπήκε στο νοσοκομείο…

Στις 9 Απριλίου, ο Μάνος Δασκαλάκης κάλεσε τον δικηγόρο και του είπε πως το παιδί είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο και ότι, παράλληλα, είχε πρόβλημα, επειδή η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν τον άφηνε να μπει μέσα στο θάλαμο νοσηλείας.

«Δεν αντέχω στη σκέψη ότι μπορεί να σκότωσε τρία παιδιά», δήλωσε στο MEGA ο κ. Σορβατζιώτης, σοκαρισμένος και ο ίδιος από τις εξελίξεις.

Όταν η Ρούλα μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη για το διαζύγιο

Νέα δεδομένα προκάλεσε τον περασμένο Μάρτιο η εντυπωσιακή παραδοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», με την Αγγελική Νικολούλη, ότι το κρίσιμο διάστημα – την Άνοιξη του 2021 – του μυστηριώδους θανάτου της έξι μηνών Ίριδας και της δραματικής ανακοπής που οδήγησε στην ανήκεστο εγκεφαλική βλάβη της εννιάχρονης Τζωρτζίνας, είχαν κινηθεί διαδικασίες διαζυγίου και υπήρχε σειρά προστριβών με τον σύζυγό της.

«Γύρισε όταν μας είπαν ότι η Τζωρτζίνα είναι σοβαρά»

Η 33χρονη δήλωσε ενδεικτικά ότι εκείνη και ο σύζυγός της είχαν πάει εκείνες τις ημέρες και οι δύο «σε δικηγόρους για το διαζύγιο», μιλώντας διεξοδικά και με έντονο τρόπο για την διένεξή τους, η οποία, φαίνεται – σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες – να αφορά την εμπλοκή τρίτων προσώπων στην σχέση τους, την ίδια ωρα που τα παιδιά τους παρουσίαζαν δυσεξήγητα προβλήματα υγείας.

Όπως δήλωσε η 33χρονη στις 12 Μαρτίου στο MEGA, «όταν είχε φύγει ο Μάνος μετά την μπέμπα, μου ζήτησε να γυρίσει πίσω. Κι εγώ είπα ‘όχι, δε θέλω να γυρίσεις πίσω’ και έχω και τα μηνύματα που του έστειλα και του λέω ‘δε θέλω να είμαστε μαζί’ Όσο για το διαζύγιο, ο Μάνος είχε πάει στον δικηγόρο του και έκανε αίτηση κι εγώ στον δικό μου. Του είπα ότι από συναινετικό, το πάω αντιδικία», είχε υποστηρίξει η 33χρονη.

Σύμφωνα με την ίδια, η αιτία που έφτασαν μέχρι εκεί είναι ο άνδρας της, που ήθελε να φύγει, ενώ προσέθεσε πως το είχε ήδη κάνει πριν το θάνατο της μικρής Ίριδας. Συμπλήρωσε δε, πως «γύρισε για μία – δύο ημέρες και αποφάσισε να ξαναφύγει. Στις 23 έγινε η τελετή του μωρού, ήρθε τετραήμερο και έφυγε. Γύρισε πάλι όταν μας ανακοίνωσαν από την εντατική ότι η Τζωρτζίνα είναι πολύ σοβαρά»…

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΈκτη θέση για τις Πλατανιώτη/Μαλκογεώργου στο ελεύθερο ντουέτο
Επόμενο άρθροΕπανήλθε με νέα πρόταση για τον Βέλεθ η Αλ Φατέχ