Ο Ολυμπιακός δεν κατέβηκε, όπως είχε προαναγγελθεί αρμοδίως, και ο Αμερικανός προπονητής εξέφρασε τα παράπονά του. «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Οι περισσότεροι παίκτες είχαν υπολογίσει πως θα έχουμε τελειώσει το αργότερο έως τις 15 Ιουνίου και δεν καταλαβαίνουν γιατί δεν αγωνιζόμαστε εδώ και έναν μήνα. Μας πήγαν πίσω και πιο πίσω και πιο πίσω. Είναι απογοητευτικό», σχολίασε.

 

Και συνέχισε: «Είδα πράγματα που δεν είχα δει στα 40 χρόνια μου στην προπονητική, καλά και άσχημα. Θα έχουμε άλλες 9 ημέρες μέχρι να ξαναπαίξουμε. Είναι δύσκολο, ειδικά αν δεν είσαι Έλληνας, να καταλάβεις και να αποδεχθείς όσα γίνονται. Αν τα πω σε φίλους μου, θα νομίζουν ότι λέω ψέματα, οπότε δεν τους τα εξηγώ καν».

 

Όπως είπε στη συνέχεια, «πληρώθηκα για να κάνω τον Παναθηναϊκό ομάδα των πλέι οφ της Ευρωλίγκας και προσπάθησα να δώσω κάποιες συμβουλές για το μέλλον. Αυτό κάνουν οι προπονητές. Αυτή τη στιγμή ανυπομονώ να ξαναπαίξουμε, γι’ αυτό αφήνω και μούσι. Θα το αφήσω να μεγαλώνει μέχρι να ξαναπαίξουμε».

 

Και κατέληξε: «Δεν είναι θέμα Ολυμπιακού ή Παναθηναϊκού, είναι θέμα της ηγεσίας. Πρέπει να υπάρχουν ηγέτες που θα πουν “αυτό είναι λάθος και δεν θα το κάνεις”. Χωρίς κανονισμούς, έχεις αναρχία. Είναι θέμα της ομοσπονδίας, ηγεσίας, κανονισμών».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΗ στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύει τον καθοριστικό ρόλο του ΚΙΝΑΛ
Επόμενο άρθροΣημαντικός ο αντίκτυπος του «Erasmus+» σε φοιτητές και πανεπιστήμια