Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στο τελευταίο αντίο στον καταξιωμένο σκηνοθέτη Ερρίκο Ανδρέου το μεσημέρι της Τρίτης 24/1 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Ο γιος του ‘Ερικ ήταν εκεί για να τον αποχαιρετήσει όπως και όλοι εκείνοι που αγάπησαν Ερρίκο Ανδρέου. Απούσα ήταν η σύζυγός του Νόρα Βαλσάμη, αφού η κατάσταση της υγείας της δεν της επέτρεψε να ταξιδέψει από τη Σύρο.

Ο Ερρίκος Ανδρέου έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου σε ηλικία 84 ετών έπειτα από πολύμηνη μάχη με διάφορα προβλήματα υγείας. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστα από τον περασμένο Αύγουστο νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Ο θάνατός του, που αποτελεί σημαντική απώλεια για τον χώρο του πολιτισμού, βύθισε στο πένθος την οικογένειά του ενώ τα λόγια που έγραψε ο γιος του λίγο μετά την ανακοίνωση της τραγικής είδησης, αντικατοπτρίζουν τον πόνο τους.

«Πατέρα μου, θα σε έχω για πάντα στην καρδιά μου, όσο θα υπάρχω. Σ΄ ευχαριστώ για όλα, καλό παράδεισο», έγραψε χαρακτηριστικά ο Έρικ Ανδρέου.

Στο νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου μεταξύ των άλλων ήταν οι Άννα Φόνσου, Κώστας Πρέκας, Μαίρη Βιντιάδου, Θάνος Καληώρας και Νταίζη Λεμπέση.

To άρθρο Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Ερρίκου Ανδρέου – Απούσα η σύζυγός του Νόρα Βαλσάμη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΨευτογιατρός: Ντοκουμέντα από το πώς έπειθε τα θύματά του
Επόμενο άρθροΑνακοίνωσε τον Σεμπάστιαν Γκρόνινγκ ο ΟΦΗ