«Γεροηλίθιο» χαρακτηρίζει τον εαυτό του ο 74χρονος παραγωγός του Χόλιγουντ Τζον Πίτερς, ο οποίος πριν λίγες μέρες, για την ακρίβεια 12, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την σεξοβόμβα του Χόλιγουντ Πάμελα Άντερσον.

Μιλώντας στο Page Six ξεσπά και λέει ότι πλήρωσε όλα τα χρέη της Άντερσον λίγο πριν χωρίσουν.

«Όσα έχουν ειπωθεί είναι ψέματα» είπε στο email που έστειλε στη δημοσιογράφο, επισημαίνοντας ότι ποτέ δεν ζήτησε σε γάμο την 52χρονη ηθοποιό. Αντίθετα το έκανε εκείνη.

«Περιττό να πω ότι όταν μου έστειλε μήνυμα στο κινητό λέγοντάς μου ότι ήθελε να με παντρευτεί, ένα όνειρο γινόταν πραγματικότητα. Ήμουν ήδη αρραβωνιασμένος και παράτησα τη σχέση μου» έγραψε.

«Τα άφησα όλα για την Παμ. Είχε χρέη 200.000 δολαρίων και κανέναν τρόπο να τα πληρώσει. Τα πλήρωσα και αυτό είναι το ευχαριστώ. Δεν υπάρχει πιο ανόητος από έναν γεροηλίθιο».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μυστική τοποθεσία στο Μαλιμπού στις 20 Ιανουαρίου. Μετά, την 1η Φεβρουαρίου, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

«Συγκινηθήκαμε από τη ζεστή υποδοχή του γάμου μας. Ευχαριστούμε τόσο για την υποστήριξή σας ενώ εμείς περνάμε λίγο χρόνο χωριστά για να επαναξιολογήσουμε αυτό που θέλουμε από τη ζωή και ο ένας από τον άλλον. Η ζωή είναι ένα ταξίδι και η αγάπη είναι μια διαδικασία», είχε πει η Πάμελα Άντερσον στην ανακοίνωση του χωρισμού.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔΕΗ: Αναστέλλει το λουκέτο στην ΛΑΡΚΟ λόγω του σχεδίου εξυγίανσης
Επόμενο άρθροΠάλη: Στα ρεπεσάζ ο Ζαριφές