Η εκδήλωση αποτέλεσε υλοποίηση της ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης, τιμής και ευγνωμοσύνης σε ένα άξιο τέκνο του Κούμαρι και της Αιγιάλειας, που υπηρέτησε με αυταπάρνηση ζήλο και αποτελεσματικότητα τους συνανθρώπους του τόσο ως ιατρός ορθοπεδικός, όσο και ως υφυπουργός Υγείας Πρόνοιας-Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Παιδείας αλλά και ως διοικητής του ΙΚΑ.

Κατά τη διάρκεια των χαιρετισμών, εκ μέρους του Δήμου Αιγιαλείας, το λόγο έλαβαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Ντίνος που ανέγνωσε την απόφαση του σώματος και η αντιδήμαρχος και αναπληρώτρια δημάρχου κα Μαρία Γιδά. Για τον πολιτικό, γιατρό και άνθρωπο Γρηγόρη Σολωμό μίλησαν ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Χαράλαμπος Μπονάνος, ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. κ. Ιάσων Φωτήλας, ο πρώην υπουργός κ. Ανδρέας Λοβέρδος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Κούμαρι κ. Παναγιώτης Μαρκόπουλος και η καθηγήτρια Ιατρικής, αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων και κόρη του εκλιπόντος, κα Κατερίνα Σολωμού.

Ακολούθησαν τα αποκαλυπτήρια καλαίσθητης τιμητικής πλάκας, που φιλοτέχνησε ο Νίκος Πανουτσόπουλος.

Την τελετή τίμησαν, μεταξύ άλλων, οι αντιδήμαρχοι Αιγιαλείας κ.κ. Ανδριόπουλος και Τριανταφυλλόπουλος, οι πρώην νομάρχες κ.κ. Κατσικόπουλος και Σερέτης, επικεφαλής συνδυασμών, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι από Αιγιάλεια και ο πρόεδρος του ΣΥΔΙΣΑ Αχαΐας κ. Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΛάρισα: Έκρυβαν στο φορτηγό περίστροφο, γεμιστήρα και σουγιάδες
Επόμενο άρθροΒόλος: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 36χρονος – Εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Βόλου