Να απευθύνει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ πλατύ κάλεσμα σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις για τη δημιουργία ενός ευρύτατου μετώπου, εισηγήθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προς την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας στην Κουμουνδούρου, στόχος είναι «να αποτραπεί εν όψει ευρωεκλογών η επέλαση της ακροδεξιάς και να αντιμετωπιστούν οι κυρίαρχες νεοφιλελεύθερες επιλογές στην οικονομία και τις επιπτώσεις τους στην κοινωνία».

 

Προσέθεσε, δε, ότι «πρόκειται για απεύθυνση πλατιά, προς όλες τις δυνάμεις που αυτοπροσδιορίζονται σε αυτό τον χώρο και έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς».

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα συνεδρίασε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, με θέμα την προετοιμασία της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, που θα έχει στο επίκεντρό της τις ευρωεκλογές.

 

Νωρίτερα, κομματικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ τόνιζαν ότι «δεν υπάρχει θέμα λίστας» και ξεκαθάριζαν ότι οι ευρωεκλογές θα γίνουν κανονικά με «σταυρό».

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕίμαστε «πολύ πολύ κοντά» στην υπογραφή συμφωνίας με την Κίνα
Επόμενο άρθροΑμετανόητος υπέρμαχος του ασφαλιστικού Πινοσέτ ο κ. Μητσοτάκης