Tο πρώτο πλοίο που θα μπει στο λιμάνι του Πειραιά μετά την αλλαγή του χρόνου και θα δέσει στον χώρο δίπλα από το Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη θα υποδεχθεί απόψε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Φώτης Κουβέλης.

 

Νωρίτερα, συνοδευόμενος από τη φυσική ηγεσία του Λιμενικού Σώματος, ο υπουργός θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη και θα ευχηθεί στα στελέχη που κάνουν βάρδια εκείνη την ώρα.

 

Στη συνέχεια, ο κ. Κουβέλης θα μεταβεί στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, απ’ όπου θα απευθύνει πρωτοχρονιάτικο μήνυμα στους Έλληνες ναυτικούς που ταξιδεύουν σε όλες τις θάλασσες του κόσμου.

 

Στο μήνυμά του, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής αναγνωρίζει «τους σκληρά εργαζόμενους και τους ανθρώπους που μέσα σε αντίξοες – συχνά – συνθήκες, συμβάλλουν στην προκοπή της χώρας».

 

«Είμαστε πάντα δίπλα σας, για την προστασία των δικαιωμάτων σας, για αξιοπρεπείς αμοιβές, για ασφαλή ταξίδια. Σας εύχομαι καλές θάλασσες και καλή επιστροφή στην πατρίδα» αναφέρει ο κ. Κουβέλης.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠαράνομες επαναπροωθήσεις προσφύγων στον Έβρο
Επόμενο άρθροΤι φέρνει η συγχώνευση με την ΕΛΤΕΧ Άνεμος