Ποινή ισόβιας κάθειρξης επιβλήθηκε ομόφωνα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, στη 45χρονη κατηγορούμενη για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας 56χρονου Γάλλου, σε ξενοδοχείο στον Τσούτσουρα του Δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Νωρίτερα στην αγόρευση της η εισαγγελέας της έδρας είχε προτείνει την ενοχή της σύμφωνα με το κατηγορητήριο, αναφέροντας ότι υπήρξε πάλη ανάμεσα στο θύμα και στην κατηγορούμενη, παρά το γεγονός ότι η τελευταία το αρνείται. Στάθηκε ακόμα στο πόρισμα του ιατροδικαστή σύμφωνα με το οποίο ο 56χρονος δεν θα μπορούσε να είχε αυτοτραυματιστεί σε κάποια συγκεκριμένα σημεία, ενώ τα τραύματα ήταν διάσπαρτα.
Κατά την εισαγγελική λειτουργό η 45χρονη επικαλείται την εκδοχή του αυτοτραυματισμού, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι ο 56χρονος στο παρελθόν είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.
Ως προς το DNA και το γεγονός ότι δεν ανιχνεύτηκε δικό της γενετικό υλικό στις λαβές του ψαλιδιού, αλλά μικτό γενετικό υλικό του θύματος και δευτέρου ατόμου, ανέφερε ότι πιθανότατα υπερίσχυσε αυτό του 56χρονου λόγω της μεγάλης ποσότητας αίματος.

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑλλιώτικα Χριστούγεννα στην Ελλάδα και τον κόσμο την εποχή του κορονοϊού (video)
Επόμενο άρθροΟι Λέικερς ανακοίνωσαν τον Μαρκ Γκασόλ