Ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης «φωτογράφισε» ως υποψήφιο υφυπουργό της κυβέρνησης

 

 

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα όπου ο ΣΥΡΙΖΑ αναζητούσε ένα ικανό πρόσωπο για να το ρίξει στη «μάχη» των αυτοδιοικητικών εκλογών στο δήμο της Αθήνας , φαίνεται πως έχει καταλήξει στον… εκλεκτό.

 

Ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης «φωτογράφισε» ως υποψήφιο για το δήμο της Αθήνας τον υφυπουργό Εργασίας Νάσο Ηλιόπουλο.

 

Μιλώντας στο news24/7 και απαντώντας σε σχετική ερώτηση έπλεξε το εγκώμιο του υφυπουργού Εργασίας λέγοντας ότι «ο Νάσος Ηλιόπουλος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά ως επικεφαλής του σώματος επιθεώρησης εργασίας, έγινε ο προστάτης των εργαζομένων, είναι γεννημένος στην Αθήνα, η οικογένειά του είχε ασχοληθεί με τα δημοτικά στην Αθήνα, είναι ένα παιδί της διπλανής πόρτας που μπορεί να προσφέρει πολλά».

 

Μάλιστα ο κ. Σκουρλέτης, απέρριψε τις εκτιμήσεις ότι υπάρχει δυστοκία στην επιλογή υποψηφιότητας για τον δήμο Αθηναίων λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 αρχές του έτους, τον Ιανουάριο, είχαν ανακοινωθεί οι υποψηφιότητες Δούρου-Σακελλαρίδη».

 

Το θέμα, πρόσθεσε,  «είναι να έχουμε τέτοιες υποψηφιότητες που να εγγυώνται ότι θα έχουμε σοβαρή αντιπαράθεση για τα προβλήματα της Αθήνας».

 

Πάντως, όλο το προηγούμενο διάστημα, φάνηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αναζητούσε – χωρίς επιτυχία σε αρκετές περιπτώσεις – πρόσωπα που θα μπορούσαν να διεκδικήσουν με αξιώσεις μεγάλους δήμους της χώρας καθώς αρκετά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος στα οποία ζητήθηκε να είναι υποψήφιοι δεν αποδέχθηκαν την πρόταση για εμπλοκή τους στην τοπική αυτοδιοίκηση.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣυνεργασία ΑΠΣΙ Πίνδος με την «Ηπειρώτικα Αυγά»
Επόμενο άρθροΗ «μακεδονική γλώσσα» θα διδάσκεται και στην Ελλάδα