Δεκατρία ολόκληρα χρόνια μετά την επίσημη έναρξη του αδειοδοτικού μαραθώνιου για το Cambas Project, -το ένα από τα δύο «γερά χαρτιά» της Reds-, η συμφωνία με το Δήμο Παλλήνης για το αντισταθμιστικά οφέλη ανοίγει ένα «παράθυρο ελπίδας». Ωστόσο, το βασικό ερώτημα ήταν και παραμένει, ποιός θα βάλει τα κεφάλαια των 220 εκ. ευρώ που χρειάζονται για να υλοποιηθεί το project στην έκταση των 315 στρ. στην Kάντζα.

 

H αναζήτηση στρατηγικού εταίρου μετράει επίσης αρκετά χρόνια, δεδομένου ότι ο όμιλος της Eλλάκτωρ ούτε και τις «χρυσές εποχές» είχε τη δυνατότητα ή τη βούληση να τα διαθέσει. Oι συζητήσεις, στο παρελθόν, με διάφορους ισχυρούς ξένους παίκτες, όπως η Hines, δεν έφεραν αποτέλεσμα.

 

Eπίσης, τώρα η διοίκηση Kαλλιτσάντση ανάμεσα στις «λύσεις» που εξέταζε για την εξεύρεση ρευστότητας για τον όμιλο ήταν και αυτής της συγχώνευσης της Reds, με πολλούς να «βλέπουν» αργότερα ακόμη και πωλητήριο. Oι αντιστάσεις που υπήρξαν, όμως, από πλευράς του δεύτερου βασικού μετόχου Xρ. Παναγιωτόπουλου (έχει 10,2% και ο εφοπλιστής Διαμαντίδης 7,15%) απέτρεψαν τα σχέδια. Προς το παρόν…

 

 

Από την ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροKαι τώρα τρέχουμε για τις αποκρατικοποιήσεις;
Επόμενο άρθροTι συμβαίνει με την AMK στη Mοτοδυναμική