Ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Δήμου Χαϊδαρίου για τις επόμενες ημέρες.

Θεατρική παράσταση
Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χαϊδαρίου παρουσιάζει
Την ανατρεπτική κωμωδία τοιυ Νηλ Σάιμον«Οι Ηλίθιοι»

Την Τρίτη 2 και την Πέμπτη 4 Ιουλίου στις 8:30 μμ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου με ελεύθερη είσοδο.
Σκηνοθεσία/ Διασκευή: Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Λίγα Λόγια για το Έργο:
Η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα μικρό χωρίο της Ουκρανίας, το Κουλιέντσικοφ. Ο δάσκαλος Λεόν Τολτσίνσκι καταφθάνει στο χωρίο και μετά από μερικές επεισοδιακές συναντήσεις με τους όχι και τόσο ευφυείς κατοίκους του χωριού θα βρει το σπίτι του νέου του εργοδότη, Ζουμπρίτσκι. Εκεί θα γνωρίσει τη σύζυγό του Λένια και την κόρη τους Σοφία την οποία και θα ερωτευθεί παράφορα. Θα παρατηρήσει όμως πάλι ότι και αυτή είναι το ίδιο αν όχι περισσότερο αδαής όσο και οι υπόλοιποι.
Σύντομα θα ανακαλύψει ότι η ηλιθιότητα των κατοίκων δεν είναι συμπτωματική αλλά το αποτέλεσμα μιας κατάρας που βασανίζει την περιοχή για 200 χρόνια, και πως θα πέσει και ο ίδιος θύμα της αν δεν καταφέρει σε 24 ώρες να εκπαιδεύσει τη Σοφία ή να παντρευτεί μια απόγονο της οικογένειας του ανθρώπου που έριξε την κατάρα…

Η Θεατρική Ομάδα Εφήβων «Κλοσάρ»
Παρουσιάζει τη μαύρη κωμωδία
«Η ΤΕΛΕΤΗ»
Την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 7:30 μμ
Αίθουσα Εκδηλώσεων Δημαρχείου Χαϊδαρίου – είσοδος ελεύθερη
Λίγα λόγια για το έργο:
Στην σκηνή είναι 8 γυναίκες, συγγενείς της νεκρής.
Πώς θα τακτοποιήσουν όλα τα διαδικαστικά για μια «τελετή» του «επιπέδου» τους;
Η νεκρή δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια αφορμή, ένα πρόσχημα για να επιδείξουν την όποια οικονομική τους θέση. Με αφορμή μία κηδεία και μέσα από την υπερβολή, τη σάτιρα και το γκροτέσκο ο συγγραφέας βάζει στο στόχαστρο τον καθωσπρεπισμό και το μικροαστισμό, Μέσα από το «μαύρο χιούμορ» ο θεατής βλέπει το άδειο πρόσωπο του μικροαστού που ζει μέσα στην ανασφάλεια, στο άγχος και στις ασφυκτικές κοινωνικές και οικογενειακές σχέσεις του….

 

Άρχισε Γλώσσα μ Άρχισε
και Χείλη μου Μελέτα»
Παράσταση με παραδοσιακούς Χορούς από τα Τμήματα Πολιτισμού Κέντρου και Δάσους Χαϊδαρίου, την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019 στις 8:30 μμ στο Ανοιχτό Θέατρο Χαϊδαρίου, ένα αφιέρωμα στους χορούς και τα τραγούδια των κατοίκων με ιδιαίτερο γλωσσικό ιδίωμα.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚοζάνη: Συνεστίαση του Συλλόγου Σαμαριναίων « Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ»
Επόμενο άρθροΠάρκο Γουδή: Προτάσεις των κατοίκων για το μετεκλογικό τοπίο