Μετά το 9-0 επί του Πυρσού Γρεβενών, η ομάδα του Πυράσου νίκησε εύκολα και τον Αστέρα Καρδίτσας με 4-1 στην Καρδίτσα και διπλασίασε τις νίκες στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική.

Στο 23′ ο Ρακής με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, μετά από εκτέλεση κόρνερ του  Αγιασιώτη.

Ο Αστέρας ισοφάρισε σε 1-1 στο 25’. Ο Τζέκος μετά από εκτέλεση κόρνερ πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Ζάρρας από κοντά με νέα κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Πύρασος πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 60’, με τον Ζάχο να κάνει το 1-2, μετά από πάσα του Βλάχου. Στο 67’ ο Πύρασος πέτυχε το 1-3 με πλασέ του Βλάχου, μετά από πάσα του Παπαδόπουλου.

Το τέταρτο γκολ του Πυράσου ήρθε στο 81′. Ο Οικονόμου έκανε σέντρα και ο Βλάχος με ωραίο σουτ πάνω στην κίνηση έγραψε το τελικό 1-4.

Ετσι, ο Πύρασος απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για άνοδο στην τρίτη εθνική.

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ: Γεωργαντζάς, Κοντοβάς, Μάττας, Ζάρρας (73′ Καλύβας), Καραγκούνης, Βαγγελάκος, Μίχος (60′ Μερεντίτης), Ρόβας (63′ Σάββας), Τσιρογιάννης (73′ Καραγιάννης), Μπιτέλης, Τζέκος.

ΠΥΡΑΣΟΣ: Κεφαλάς, Δημητριάδης, Παπαδόπουλος, Ρακής, Μιχόπουλος, Αγιασιώτης (83′ Θεοδωρόπουλος), Αραπίτσας (79′ Μπόλης), Ροτζέριο, Βλάχος, Οικονόμου (83′ Κατής), Ζάχος (61′ Φουρκιώτης).

Προηγούμενο άρθρο«Αγκάλιασε» την έκτη θέση η Λάρισα, 84-77 τον Προμηθέα
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Οργή για την απόφαση του δήμου να τιμήσει υποψήφιο της Χρυσής Αυγής