Ο θρύλος της μουσικής και ιδρυτικό μέλος των Beatles, Πολ ΜακΚάρτνεϊ επέλεξε τη Μύκονο για να γιορτάσει με την οικογένειά του τα 80α γενέθλια πριν από την εμφάνιση του στη σκηνή του ιστορικού φεστιβάλ του Glastonbury στη Βρετανία.

Σύμφωνα με την Dailymail ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ πάνω σε ένα πολυτελές γιοτ μαζί με την σύζυγό του Νάνσι Σέβελ, τις κόρες του Στέλλα και Μαίρη και τις οικογένειές τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα απόλαυσαν την ελληνική φιλοξενία, τη θάλασσα και τις εκπληκτικές παραλίες του νησιού. Το θρυλικό «σκαθάρι» ντυμένος απλά με ένα λευκό πουκάμισο και σκούρο παντελόνι, φαινόταν χαλαρός καθώς άνοιγε τα δώρα από την οικογένειά του για τα γενέθλιά του.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Πλήθος διασημοτήτων του ευχήθηκαν για τα 80α γενέθλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως ο αγαπημένος των Beatles Ρίνγκο Σταρ και η Γιόκο Όνο.

Γεννήθηκε στο Λίβερπουλ το 1942 από την νοσοκόμα Mary McCartney και τον έμπορο βαμβακιού James McCartney, ο οποίος ήταν και jazz πιανίστας σε τοπικές μπάντες. Σε ηλικία 14 ετών έχασε την μητέρα του.

Θεωρείται ότι ο μόνος καλλιτέχνης που έχει συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο αριθμό ατόμων σε μεμονωμένη συναυλία.

Το 1997 έλαβε τον τίτλο του Sir από την Βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ το 2012 έλαβε από τον πρώην Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Φρανσουά Ολλάντ το τίτλο του ιππότη της Λεγεώνας της Τιμής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

To άρθρο Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Γιόρτασε στη Μύκονο τα 80α γενέθλιά του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤην Παρασκευή εκλέγεται ο νέος πρόεδρος
Επόμενο άρθρο«Αφήνουμε τα πάντα στο χθες, πάνω απ’ όλα ο Παναθηναϊκός»