Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020, 20:11

Συνέντευξη παραχώρησε ο Τομά Ερτέλ στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπαρτσελόνα δηλώνοντας ανυπόμονος να επιστρέψει στο παρκέ, μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο που τον κράτησε εκτός για μεγάλο διάστημα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

«Σωματικά όσο και πνευματικά νιώθω τέλεια, είμαι έτοιμος για να μπω στο παρκέ, αλλά δυστυχώς βρισκόμαστε σε αυτή τη θλιβερή κατάσταση. Νιώθω όμως καλά κι ελπίζω όλοι το ίδιο. Είναι απογοητευτικό που σταμάτησε η δράση. Αυτή η σεζόν ήταν δύσκολη για εμένα κι όταν ήμουν έτοιμος να επιστρέψω και πάλι υπήρξε “συναγερμός” ελέω κορωνοϊού. Η κατάσταση είναι αυτή και πρέπει να μένουμε σπίτι, ώστε να απολαύσουμε ξανά το μπάσκετ. Ποτέ στο παρελθόν δεν ήθελα τόσο πολύ να παίξω όπως σήμερα» ανέφερε αρχικά ο Γάλλος διεθνής γκαρντ των «μπλαουγκράνα».

Εν συνεχεία, ο 30χρονος γκαρντ περιέγραψε πως περνά μία ημέρα κλεισμένος στο σπίτι με την οικογένειά του, εξηγώντας πως ασκείται για μεγάλο χρονικό διάστημα στο γυμναστήριο εντός του σπιτιού του, ενώ το βράδυ απολαμβάνει τη σύζυγο και τα παιδιά του «αφού όπως γνωρίζετε εμείς οι αθλητές δεν έχουμε την πολυτέλεια να περνάμε αρκετό χρόνο με την οικογένειά μας όταν αγωνιζόμαστε».

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020, 20:21

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΛιμεναρχείο Βόλου: Βροχές, χιονοπτώσεις στα ορεινά και άνεμοι έως 9 μποφόρ στη Θεσσαλία
Επόμενο άρθροΑπαγόρευση κυκλοφορίας: Τρία πρόστιμα σε Βόλο, Αλμυρό και Βελεστίνο