Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021, 20:12

Επιμένει στη δυνατότητα συνέχισης του Κυπέλλου, για τη φετινή σεζόν, με τη διοργάνωση Final 8 η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Θέση που εξέφρασε με ανακοίνωσή της, ένα 24ωρο μετά τη γνωστοποίηση επίσημα από την ΕΟΚ πως τα προημιτελικά της διοργάνωσης θα διεξαχθούν κανονικά, βάσει της αρχικής κλήρωσης που έγινε για τους αγώνες, ενώ η τελική φάση θα πραγματοποιηθεί με Final 4, που θα φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ (13-14/2).

Στο κείμενο οι «ασπρόμαυροι» ανέφεραν:

«Σχετικά με την διεξαγωγή της προημιτελικής, ημιτελικής και τελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας για την αγωνιστική περίοδο 2020-21, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ επισημαίνει τα εξής…

Από την πρώτη στιγμή, όταν τον περασμένο Νοέμβριο αναβλήθηκαν οι αγώνες της προημιτελικής φάσης της διοργάνωσης, θεωρήσαμε ότι θα ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία για να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και να οδηγηθούμε σε μία τελική φάση με την μορφή του Final8, όπως ακριβώς συμβαίνει εδώ και χρόνια σε όλη την προηγμένη μπασκετικά Ευρώπη.

Αυτή ήταν και η πρόταση στην οποία συμφώνησε η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων που συμμετέχουν πλέον στο Κύπελλο. Από την στιγμή που δεν κατέστη δυνατό, αν και ποτέ δεν είναι αργά, να υπάρξει μία ομόφωνη απόφαση, ήταν μονόδρομος η διεξαγωγή της τελικής φάσης με την μορφή του Final4, αλλά σε ουδέτερη έδρα. Και αυτή δεν ήταν μόνο δική μας άποψη.

Πέρα από την επιθυμία που η κάθε διαγωνιζόμενη ομάδα έχει για τη νίκη, είναι πολύ σημαντικό να αφήσουμε και κάτι παραπάνω στον κόσμο που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ τους τελευταίους μήνες, αλλά και σε όλους τους φιλάθλους που εκτός όλων των άλλων έχουν στερηθεί και την φυσική τους παρουσία στο γήπεδο. Κι αυτό θα ήταν μία υποδειγματική διοργάνωση επιπέδου Final8, με την συμμετοχή και την προσπάθεια όλων μας. Ποτέ δεν είναι αργά. Αρκεί να το θέλουμε πραγματικά όλοι».

Αγωνιστικά, η προετοιμασία του «Δικεφάλου» για το εντός έδρας παιχνίδι, για τη 12η «στροφή» της Basket League, με τον Ηρακλή (23/2) συνεχίζεται με τη συμμετοχή, στο μεγαλύτερο μέρος αυτής, του Βαγγέλη Μαργαρίτη. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ενσωματώνεται σταδιακά στις υποχρεώσεις του με την ομάδα, έχοντας ξεπεράσει, σε σημαντικό βαθμό, τη θλάση που τον ταλαιπώρησε εσχάτως (σ.σ. ενθύμιο από το ματς με τον Ιωνικό) και του στέρησε την παρουσία στις αναμετρήσεις απέναντι σε Περιστέρι (3/1), Μεσολόγγι (9/1), εκτός και εντός έδρας, αντίστοιχα.

Άνοιξε, ακόμη, σήμερα η διαδικασία αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Μπορεί να συμμετέχει σε αυτήν οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, όσες φορές θέλει, με ελάχιστη συμμετοχή 10€, ποσό που αντιστοιχεί σε 2 μετοχές ονομαστικής αξίας 5€ έκαστη».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλία:Πως κατανέμονται τα νέα κρούσματα κορωνο’ι’ού
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Άντρας βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο