Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020, 13:50

Με υπομονή θα πρέπει να αγωνιστεί η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου απέναντι στη Σλοβενία, όπως ανέφερε  ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος στη συνέντευξη Τύπου, εν όψει του κρίσιμου αγώνα των δύο ομάδων στη Ριζούπολη.

«Πάντα πάμε για τη νίκη και γι’ αυτό θα πάμε αύριο. Έχουμε έναν καλό αντίπαλο, χρειάζεται υπομονή στο παιχνίδι μας. Μπορεί να βάλουμε το γκολ στο πρώτο λεπτό ή στο τελευταίο. Αυτό που μετρά είναι η νίκη,» τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας διεθνής γκολκίπερ.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Έχουμε δώσει πολλά ματς με τις ομάδες μας. Παίζουμε σχεδόν κάθε τρεις ημέρες, δεν σταματάμε ποτέ. Είναι λίγο δύσκολο, αλλά έχουμε κάνει καλές προπονήσεις και όλο το τιμ προσπαθεί να νιώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε», ανέφερε αρχικά ο γκολκίπερ της Μπενφίκα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Ο Βλαχοδήμος πρόσθεσε: «Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με τη Σλοβενία. Σε κάθε ματς στόχος είναι η νίκη, αυτό ισχύει για όλη την ομάδα. Θέλουμε τη νίκη, ξέρουμε πως θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη».

Στο τέλος, ερωτηθείς για την ψυχολογική κατάσταση στην ομάδα, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είπε: «Δεν αλλάζει κάτι σε εμάς. Πάντα πάμε για τη νίκη και γι’ αυτό θα πάμε αύριο. Έχουμε έναν καλό αντίπαλο, χρειάζεται υπομονή στο παιχνίδι μας. Μπορεί να βάλουμε το γκολ στο πρώτο λεπτό ή στο τελευταίο. Αυτό που μετρά είναι η νίκη».

 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020, 14:11

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΝ.Παπαϊωάννου: Τα πρώτα ενθαρρυντικά νέα από τα λύματα στη Θεσσαλονίκη
Επόμενο άρθροΣτα 106,197 δισ. έφτασαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο τον Σεπτέμβριο