«Με την εικόνα που έχω από όλη την Ελλάδα θεωρώ ότι τα αποτελέσματα θα είναι τέτοια που πρέπει να οδηγήσουν σε εθνικές εκλογές άμεσα» τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου για το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Αντέννα. «Πρώτα από όλα δεν έχουμε χρόνο. Μέχρι τον Οκτώβριο δεν μπορεί η χώρα, σε αυτή τη φάση που βρίσκεται και οικονομικά αλλά και στα εθνικά θέματα, να είναι σε προεκλογική περίοδο, την ώρα που ο Ερντογάν απειλεί με Αττίλα 3 την Κύπρο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος.

Ειδικότερα, εξέφρασε την ανησυχία του για την πορεία των εθνικών θεμάτων. «Είμαι ανήσυχος διότι είδαμε και τη στάση του Ερντογάν την 19η του μηνός, την ημέρα της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού να πηγαίνει στη Σαμψούντα. Βλέπουμε την προσπάθεια να εξάγει το πρόβλημα. Απειλεί με 4 εκατ. παράνομους μετανάστες και πρόσφυγες» υποστήριξε.

 

Σ’ αυτό το πλαίσιο, ο κ. Καμμένος τόνισε την ανάγκη εθνικής ομοψυχίας, μιας εθνικής φωνής και εθνικής γραμμής και είπε πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας οφείλει να κάνει μια σύσκεψη πολιτικών αρχηγών. «Το δεύτερον, οφείλουμε να μην αφήσουμε μια προεκλογική εκστρατεία 5 μηνών και οι άλλοι να παίζουν εις βάρος της χώρας. Και τρίτον, πιστεύω ότι πρέπει να γίνει μια εθνική κυβέρνηση» προσέθεσε και διευκρίνισε ότι εννοεί ένα μεγάλο συνασπισμό.

 

Εθνικό θέμα, συνέχισε ο κ. Καμμένος, είναι και η οικονομία και υποστήριξε πως «αν δεν προχωρήσουμε σε ανάπτυξη, αν δεν προχωρήσουν οι ενεργειακές συμφωνίες που έχουν παγώσει, δεν θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην επόμενη ημέρα της ελληνικής οικονομίας». Συμπλήρωσε ότι «πράγματι δόθηκαν κάποιες ανάσες στον ελληνικό λαό, μικρές ανάσες, για τις οποίες οι ΑΝΕΛ έχουν να εισπράξουν».

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑποσταλάκης: Επιζητούμε ειρήνη και σταθερότητα
Επόμενο άρθροΙτούδης: «Νιώθω γεμάτος»