Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022, 17:55

Ικανοποιημένος από την περιοδεία της Παρί Σεν Ζερμέν στην Ιαπωνία, η οποία ολοκληρώθηκε σήμερα με μια τρίτη νίκη κόντρα στην Γκάμπα Οσάκα (6-2), έμεινε σε γενικές γραμμές ο προπονητής των Παριζιάνων, Κριστόφ Γκαλτιέ, ωστόσο τόνισε ότι η ομάδα του έπρεπε να «δείξει ένα πρόσωπο πολύ πιο σκληρό» αμυντικά.

 

«Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας με την Γκάμπα Οσάκα, με δύο ομάδες που πάντα προσπαθούσαν να επιτεθούν. Κάτι που πρέπει να ευχαριστούσε το κοινό που είδε πολλά γκολ. Υπήρξαν δύο διαφορετικές περίοδοι για εμάς, πολύ καλό το πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο, μετά από δέκα λεπτά, χάσαμε την ένταση και αυτό έκανε το τελευταίο μισάωρο του αγώνα πολύ μέτριο. Νομίζω ότι είναι κάτι που συνέβη εξαιτίας της κούρασης. Αλλά, συνολικά, είμαι ικανοποιημένος τόσο με αυτό το ματς όσο και γενικότερα με τα τρία ματς που είχαμε εδώ στην Ιαπωνία» τόνισε.

«Όμως υπάρχει πολλή δουλειά ακόμα, γιατί δεχθήκαμε δύο γκολ. Ελπίζω ότι, ακόμα και όταν έχουμε ένα σημαντικό προβάδισμα, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και, όταν πρέπει να αμυνθούμε, να το κάνουμε ως ομάδα. Χρειάζεται να μην δώσουμε καμία ευκαιρία στον αντίπαλο και θα πρέπει να δείξουμε πολύ πιο σκληρό πρόσωπο στους επόμενους αγώνες» πρόσθεσε.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022, 17:59

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΧαλκίδα: Γυναίκα έπεσε από τον έκτο όροφο πολυκατοικίας
Επόμενο άρθροΑπό τα Τρίκαλα στους Λειψούς: Η ιστορία ενός απορριμματοφόρου