Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020, 21:49

Την άποψή του ότι θα πρέπει να σταματήσει το πρωτάθλημα αν δεν βελτιωθεί η κατάσταση που επικρατεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού εξέφρασε ο Αλέξης Πασχαλάκης σε διαδικτυακή του συνέντευξη, όπου δέχτηκε τις ερωτήσεις των φίλων του ΠΑΟΚ, απαντώντας τους on-line. 

«Αυτή τη στιγμή πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι και μέσα από το σπίτι, θα μιλήσω για τις 12 ημέρες που έχουμε μείνει στο σπίτι, θεωρώ ότι αν ξεφύγει μετά τις 20 ημέρες θα είναι πολύ δύσκολο να είμαστε στην ίδια κατάσταση.

Θεωρώ ότι θα πρέπει να σταματήσει το πρωτάθλημα. Μετά παίζουν ρόλο και οι τραυματισμοί και πολλά άλλα. Εγώ είμαι θετικός άνθρωπος σε οτιδήποτε και να κάνω στη ζωή μου, αλλά πρέπει να είσαι και αντικειμενικός ορισμένες φορές, πρέπει να είσαι προσγειωμένος και να βλέπεις ότι τρέχουν τα γεγονότα και οι καταστάσεις είναι πολύ δύσκολες.

Αν κάνουμε ότι λένε οι ειδικοί θα περάσει η μπόρα, πρέπει να τηρούμε τους νόμους της υγείας και θα πρέπει να προστατέψουμε όχι μόνο τους εαυτούς μας, αλλά και τα πρόσωπα που αγαπάμε. Πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι σε αυτό το κομμάτι, γιατί δεν αφορά μόνο εμάς. Μου έχει λείψει η καθημερινότητα που έχω, η προπόνηση, οι πλάκες που κάνω με τους συμπαίκτες μου.

Η διαφορά είναι ότι το καλοκαίρι είναι πιο άνετα, γιατί ξέρεις ότι έχεις διακοπές τώρα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα, τώρα είσαι κλεισμένος στο σπίτι και πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ και δεν έχουμε αυτή την επαφή που σε φέρνει πιο κοντά στον άνθρωπο. Μου λείπουν όλα τα παιδιά, αλλά ο Βιεϊρίνια λίγο παραπάνω. Πάνω απ’όλα είναι η υγεία, ούτε το ποδόσφαιρο ούτε τίποτα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020, 22:01

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Φεύγει ο Ομπράντοβιτς από τη Φενερμπαχτσέ που έχει ως στόχο τον Γιασικεβίτσιους»
Επόμενο άρθροJP Morgan: Οι μετοχές μπορούν να επιστρέψουν σε ιστορικά υψηλά στις αρχές του 2021