Τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, στο ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την υποτροφία (με 50% μειωμένα δίδακτρα) για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, που προσφέρει η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας, σε συνεργασία με το ΙΕΚ, ως ελάχιστη απόδοση φόρου τιμής προς την εκλιπούσα Τόνια Αθανασοπούλου με την ονομασία «Υποτροφία Τόνια Αθανασοπούλου». Η κλήρωση έγινε από τον Δημήτριο Τσουτσουλάκη, Υπεύθυνο Παραρτήματος Βόλου και παρουσία του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, Γρηγόρη Κοντορίζου.

Η νικήτρια της μίας (1) υποτροφίας είναι η Δήμητρα Νάνου.

Η Διοίκηση του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ και η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας εύχονται καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία στην τυχερή της κλήρωσης αλλά και σε όλους του σπουδαστές!!!

*Η Τόνια Αθανασοπούλου, ξενοδόχος, διατηρούσε επί σειρά ετών την οικογενειακή επιχείρηση του ξενοδοχείου «Κένταυρος», στην Τσαγκαράδα Πηλίου. Παράλληλα ίδρυσε τον παραδοσιακό ξενώνα «Της Έλλης» πάντα στην Τσαγκαράδα Πηλίου. Πάρα πολλά στελέχη του τουρισμού της Μαγνησίας ξεκίνησαν τα πρώτα τους βήματα στο ξενοδοχείο της. Η Τόνια Αθανασοπούλου, πάντα, προέτρεπε τους νέους της περιοχής να ακολουθούν τον τομέα του Τουρισμού και φρόντιζε για την εκπαίδευση τους στο ξεκίνημα της καριέρας τους.

Επισυνάπτεται φωτογραφία (αριστερά, ο κος Τσουτσουλάκης και δεξιά ο κος Κοντορίζος).

Προηγούμενο άρθροΑλ. Μεϊκόπουλος: Χωρίς ζωοτροφές οι κτηνοτρόφοι-κανένα μέτρο από την κυβέρνηση
Επόμενο άρθροΗ κλήρωση του Τσιτσιπά στο Indian Wells Masters