Πρεμιέρα για το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ με εκπομπές που έχουν ήδη κερδίσει την αγάπη του κόσμου αλλά και με νέες, ενημερωτικές, ψυχαγωγικές και ταξιδιωτικές εκπομπές, τηλεπαιχνίδια, βραβευμένες δημοφιλείς ξένες σειρές σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, ελληνικές και ξένες ταινίες από τον κλασικό αλλά και τον σύγχρονο κινηματογράφο, ντοκιμαντέρ που ξεχωρίζουν, πλούσιο παιδικό πρόγραμμα, μεγάλα αθλητικά γεγονότα και αξιόπιστη ενημέρωση.

«Πλούσιο, πολυθεματικό και πρωτότυπο, με ιδιαίτερη έμφαση στη αξιόπιστη ενημέρωση και την ποιοτική ψυχαγωγία, το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ που από σήμερα είναι στον αέρα θα επιβεβαιώνει το σύνθημα της νέας καμπάνιας, «κάθε μέρα, το καλύτερο μας» τόνισε η διευθύντρια εταιρικής επικοινωνίας της ΕΡΤ, Δώρα Χειράκη.

«Η ΕΡΤ μετά από 21 χρόνια επενδύει συντονισμένα σε τρεις νέες σειρές μυθοπλασίας, η πρώτη έκανε πρεμιέρα σήμερα στις 20.00, το «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», θα το παρακολουθούμε καθημερινά πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και έχουμε «Τα καλύτερα μας χρόνια», που είναι κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στης 22.00 και την «Τούρτα της Μαμάς», που είναι στις 23:00 κάθε Πέμπτη» ανέφερε η εντεταλμένη σύμβουλος προγράμματος της ΕΡΤ, Χρύσα Μασούρου.

Να σημειωθεί ότι ρεκόρ θέασης έσπασαν οι τρεις νέες ελληνικές σειρές της ΕΡΤ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο ERTFLIX ενώ σειρές, ταινίες, εκπομπές και δελτία, αμέσως μετά την μετάδοσή τους ανεβαίνουν στη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα.

«Η ΕΡΤ έδωσε χθες μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας της ERTFLIX, σε όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε αβάν πρεμιέρ της σειρές «Χαιρετά μας τον πλάτανο», την «Τούρτα της Μαμάς» και «Τα καλύτερα μας χρόνια». Πάνω από 52.000 σπίτια συνδέθηκαν και παρακολούθησαν τις νέες μας σειρές και πάνω από 265.000 χρήστες επισκέφθηκαν την ψηφιακή μας πλατφόρμα, ενώ η πρόσβαση μέσω τηλεοράσεων σημείωσε ρεκόρ πενταμήνου» έκανε γνωστό η γενική διευθύντρια μάρκετινγκ της ΕΡΤ, Κωνσταντίνα Κουτρούλη.

Πηγή: ΕΡΤ, Ρεπορτάζ: Σόνια Φίλη

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Χάλκινος» ο Λιβανός στην Ιταλία
Επόμενο άρθροΟ Πογιάτος αποχαιρέτησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού με… μήνυμα