Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022, 16:36

Πραγματοποιώντας πάρα πολύ καλή εμφάνιση η Μαρία Σάκκαρη (Νο 4) επικράτησε άνετα την Τετάρτη με 6-3, 6-2 της Εκατερίνα Αλεξαντρόβα (Νο 31), στην πρεμιέρα της στο τουρνουά της Ρώμης, παίρνοντας εμφατικά το εισιτήριο για τους «16» του τουρνουά.

Το ματς του 2ου γύρου ήταν ισορροπημένο στα πρώτα έξι γκέιμ, με το σκορ ισόπαλο 3-3 και την Ελληνίδα τενίστρια να βρίσκεται μάλιστα πίσω 0-30 στο σερβίς της.

Κάπου εκεί, η Σάκκαρη… γύρισε τον διακόπτη, πήρε δέκα (!) συνεχόμενους πόντους, έκανε το «break» και πήρε το πρώτο σετ με 6-3.

Στη συνέχεια η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κυριάρχησε απόλυτα και «καθάρισε» το ματς σε 77 λεπτά, τελειώνοντας την αναμέτρηση με έξι άσους και 25/33 κερδισμένους πόντους στο πρώτο σερβίς της.

Επόμενη αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη θα είναι η 18χρονη Αμερικανίδα, Κόκο Γκοφ (Νο 15 στην παγκόσμια κατάταξη), η οποία μέχρι στιγμής έχει νικήσει τη Γερμανίδα Αντζελίκ Κέρμπερ (6-1, 6-4) και τη συμπατριώτισσά της, Μάντισον Μπρενγκλ (6-2, 6-4).

Οι δύο τενίστριες έχουν τεθεί αντιμέτωπες τέσσερις φορές στο παρελθόν, με την Ελληνίδα να μετράει τρεις νίκες, με πιο πρόσφατη στον προημιτελικό του φετινού τουρνουά της Ντόχα.

Πέρυσι, πάντως, η Γκοφ είχε βάλει «στοπ» στην πορεία της Σάκκαρη στη Ρώμη, νικώντας την στον 2ο γύρο με 6-1, 1-6, 6-1.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022, 16:40

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚέρδισε 6,3 εκατ. ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ με 3 ευρώ – Η ιδιοκτήτρια του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στην Κω μιλάει για το «χρυσό» δελτίο
Επόμενο άρθροΑνησυχία από τους εργαζόμενους του Εθνικού Θέατρου για την ασφάλεια τους λόγω παραβατικότητας στην περιοχή