Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022, 22:52

Στη μάχη του Wimbledon ρίχνεται τη Δευτέρα η Μαρία Σάκκαρη με στόχο να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στο φημισμένο γκραν σλαμ, που διεξάγεται στην Αγγλία.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, Νο 5 στην παγκόσμια κατάταξη, θα κάνει πρεμιέρα την ημέρα έναρξης των αγώνων στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης απέναντι στην Ζόι Χάιβς.

Ο αγώνας της Μαρίας απέναντι στην Αυστραλή, η οποία βρίσκεται στο Νο 572 της WTA θα αρχίσει περίπου στις 19:30 με 20:00 (σ.σ.: η ακριβής ώρα έναρξης του ματς εξαρτάται από την εξέλιξη των αγώνων που θα προηγηθούν στο κορτ) και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime.

Κάνει πρεμιέρα την Τρίτη ο Τσιτσιπάς

Αντίθετα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς (απέναντι στον Ελβετό Αλεξάντερ Ρίτσαρντ) θα ξεκινήσει την προσπάθειά του στο φημισμένο γκραν σλαμ μία ημέρα αργότερα (Τρίτη 28/6).

Υπενθυμίζεται ότι ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, ο οποίος θριάμβευσε στη Μαγιόρκα, κατακτώντας τον πρώτο του τίτλο σε τουρνουά που διεξάγεται στο γρασίδι, θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα τον 28χρονο Ελβετό Φίλιπ Ρίτσαρντ, ο οποίος βρίσκεται στο 192 της παγκόσμιας κατάταξης.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022, 22:55

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠότε αρχίζουν οι θερινές εκπτώσεις στο Βόλο
Επόμενο άρθροΦωτιά σε αγροτική έκταση κοντά σε χωριό της Μαγνησίας