Κλειστό τμήμα της Πειραιώς

 

Σοβαρά προβλήματα στους δρόμους της Αττικής προκαλεί η έντονη βροχόπτωση. Δρόμοι παραμένουν κλειστεί ενώ σε πολλές περιοχές έχει διακοπεί η κυκλοφορία των Μέσων Μεταφοράς.

 

Οι βροχές και οι καταιγίδες που σημειώνονται από νωρίς το πρωί στην Αττική, προκάλεσαν  αυξημένη κίνηση σε κεντρικούς οδικούς άξονες, ενώ στο Πασαλιμάνι οχήματα βούλιαξαν λόγω των βροχοπτώσεων.

 

Όπως μεταδίδει ο skai.gr, μεγαλύτερο το πρόβλημα για τους εποχούμενους στην Παραλιακή από το Φαληρικό Δέλτα προς το λιμάνι, στην κάθοδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στον κόμβο Χαμοστέρνας και στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την Αττική Οδό προς τα ΚΤΕΛ.

 

Παράλληλα, διακόπηκε, πριν από λίγο, σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς, από το ύψος της Χαμοστέρνας έως και την Πέτρου Ράλλη και στα δύο ρεύματα, λόγω της βροχόπτωσης.

 

 

Νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Τα ισχυρότερα φαινόμενα εντοπίζονται στη νότια ηπειρωτική χώρα έως το μεσημέρι και στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά και το Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο στη συνέχεια.

 

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο θα παρουσιάσουν νέα ενίσχυση και θα πνέουν από δυτικές και νοτιοδυτικές διευθύνσεις έως 8 και τοπικά 9 μποφόρ. Στον χάρτη που ακολουθεί φαίνονται οι περιοχές όπου οι άνεμοι αναμένεται να ξεπεράσουν τα 7 μποφόρ.

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΧρυσή διάκριση για την Attica Group στα Loyalty Awards 2019
Επόμενο άρθροΔιεθνές κύκλωμα διακινητών πίσω από τα Διαβατά