Προγραμματισμό προσλήψεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για Υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα και αίτηση υπαγωγής στο Επιχορηγούμενο Πρόγραμμα της Δ.ΥΠ.Α. για την απασχόληση μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας 55-67 ετών, θα αποφασίσει το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ, που συνεδριάζει σήμερα στις 11 το πρωί.

Στη συνεδρίαση θα κατακυρωθεί ο διαγωνισμός για τη λήψη ενδείξεων υδρομέτρων καταναλωτών προϋπολογισμού 245.520 € και θα ανατεθεί σε προσωρινό ανάδοχο η παραγωγή, διαχείριση και επίδοση λογαριασμών της ΔΕΥΑΜΒ με προϋπολογισμό 356.250 €. Ακόμη, θα εγκριθεί η μελέτη για την εκποίηση άχρηστων μεταλλικών υλικών όπως επίσης και η αποστολή ληξιπρόθεσμων οφειλών της ΔΕΥΑΜΒ προς τις αρμόδιες ΔΟΥ.

Στη σημερινή συνεδρίαση θα γίνει αποδοχή της χρηματοδότησης για την ολοκληρωμένη διαχείριση και αξιοποίηση της ιλύος των Ε.Ε.Λ. Βόλου, ενώ αναμένεται να εγκριθούν και επείγουσες πρόσθετες εργασίες του έργου που αφορά τον εκσυγχρονισμό του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του πολεοδομικού συγκροτήματος των Ενοτήτων Βόλου και Νέας Ιωνίας για την εξασφάλιση επαρκούς πόσιμου νερού (ανατολικός τομέας).
Τέλος, μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι και η έγκριση μελέτης και των όρων για τη διενέργεια ανοιχτού διαγωνισμού για την προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για τη μείωση του ενεργειακού κόστους αντλήσεων πόσιμου νερού με προϋπολογισμό 2,4 εκ. €.

Προηγούμενο άρθροΑπαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών στην ΠΑΘΕ και στους παράπλευρους
Επόμενο άρθροΚύπελλα, Premier League και Euroleague στο σημερινό πρόγραμμα