Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020, 18:14

Ξεκίνησε η οργανωτική προετοιμασία της ΠΑΕ ΑΕΚ για το ματς με τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή (7/6, 21:30) στο ΟΑΚΑ. Πρεμιέρα των Play off της Super League, αλλά και πρεμιέρα στην… μετά κορωνοϊό εποχή, με το πρωτόκολλο ασφαλείας να είναι αυστηρό και στο γήπεδο να βρίσκονται περίπου 300 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των αποστολών.

Έτσι, το μεσημέρι της Δευτέρας (1/6) έγινε η πρώτη σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ και εξετάστηκαν όλα όσα πρέπει να κάνουν οι «κιτρινόμαυροι» για την λεπτομερή και σχολαστική τήρηση του πρωτοκόλλου διεξαγωγής αγώνα χωρίς την παραμικρή παρέκκλιση.

Παράλληλα, συζητήθηκαν και όλα όσα πρέπει να γίνουν στο ΟΑΚΑ με καθαρισμό και απολύμανση στους χώρους που θα χρησιμοποιηθούν και που θα είναι μόνο οι εξωτερικοί χώροι, καθώς και η ύπαρξη αντισηπτικών, μασκών, γαντιών που είναι υποχρεωτικά για όλους, στις κερκίδες και το γήπεδο (όχι βέβαια για τους αγωνιζόμενους).

Όσον αφορά τους χώρους, διαθέσιμοι θα είναι μόνο οι ανοικτοί, δηλαδή ούτε οι σουίτες, ούτε τα μπαρ, ούτε οι εσωτερικές αίθουσες. Δεν θα γίνει συνέντευξη Τύπου για τους ελάχιστους (μόλις 30) ρεπόρτερ που έχουν δικαίωμα διαπίστευσης. Αυτοί, μαζί με τους 15 φωτορεπόρτερ, θα εισέλθουν κανονικά από τη θύρα των δημοσιογράφων όπου θα γίνει ταυτοπροσωπία και θα υποβληθούν σε θερμομέτρηση.

Οι παίκτες έχουν ρεπό και επιστρέφουν την Τρίτη (2/6) στα Σπάτα σε δύο απογευματινά γκρουπ. Την Τετάρτη υπάρχει περίπτωση η ομάδα να προπονηθεί στο ΟΑΚΑ, ενώ την Πέμπτη στις 18:00 στα Σπάτα θα γίνει νέος –ο πέμπτος- έλεγχος ανίχνευσης κορωνοϊου για παίκτες και προσωπικό.

Οι Αραούχο και Ολιβέιρα δεν πήραν ρεπό, αλλά προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης Βαγγέλη Κουτσογιάννη. Ακολούθησαν τα δικά τους προγράμματα και μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020, 18:16

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠαραχώρηση ασθενοφόρου στην Αλόννησο
Επόμενο άρθροΈλεγχος του Υπ. Εργασίας στις επαναπροσλήψεις στον τουρισμό