Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020, 20:51

Σε διαρκή επικοινωνία με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη βρίσκεται η ΕΣΑΠ, για την προετοιμασία του προγράμματος της ημιτελικής και τελικής φάσης των πλέι οφ του πρωταθλήματος, στη Volley League.

Ο υφυπουργός αθλητισμού θα προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια στη Λίγκα και τις τέσσερις ομάδες (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Φοίνικας Σύρου) που θα συμμετάσχουν στην ημιτελική και τελική φάση των πλέι οφ, όπου θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής της περιόδου 2019-20.

Οι ημιτελικοί θα τελεστούν στο Ολυμπιακό Στάδιο και η πρόκριση στον τελικό θα κριθεί στις δύο νίκες. Τα ζευγάρια των ημιτελικών είναι Ολυμπιακός – Φοίνικας Σύρου και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός.

Ως την προσεχή Παρασκευή (5/6) θα γίνει τηλεδιάσκεψη της ΕΣΑΠ με τους εκπροσώπους των τεσσάρων ομάδων για να καθοριστεί το πρόγραμμα των αγώνων.

Αναμένεται να σταλούν άμεσα για έγκριση οι αλλαγές στην προκήρυξη του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών για την περίοδο 2020-21, ενώ οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν έτοιμο το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα ισχύσει για αθλητές και συμμετέχοντες στους ημιτελικούς και τελικούς.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020, 20:53

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤι απάντησαν στα σενάρια πως αναλαμβάνουν μαζί εκπομπή
Επόμενο άρθροΗ Goldman Sachs ποντάρει κατά του δολαρίου