Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020, 22:27

Μπορεί η εφετινή σεζόν να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμη για τον Παναθηναϊκό, που έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς στη «μάχη» των πλέι-οφ, μετά την επανεκκίνηση της Super League, ωστόσο στο «στρατόπεδο» του «τριφυλλιού» προετοιμάζονται ήδη (και) για την επόμενη χρονιά.

Χρονιά που θα ξεκινήσει με την καλοκαιρινή προετοιμασία, το βασικό στάδιο της οποίας αναμένεται να πραγματοποιηθεί από 10 έως 20 Αυγούστου, εκτός συνόρων.

Αν κι αρχικά υπήρχαν σκέψεις για να γίνει η προετοιμασία στην Ελλάδα, σε Καρπενήσι ή Χάνια Πηλίου, οι «πράσινοι» δείχνουν να καταλήγουν στο Κίελτσε της Πολωνίας. Σε ένα προπονητικό κέντρο που είχε δουλέψει τα προηγούμενα χρόνια και η ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ερεύνησαν το τελευταίο δεκαήμερο όλα τα δεδομένα που υπάρχουν στην πολωνική πόλη. Από την πτήση που θα κάνει η ομάδα στην Πολωνία, μέχρι τη μεταφορά της, έχοντας ελέγξει όλες τις λεπτομέρειες, προκειμένου να υπάρχει η μέγιστη δυνατή ασφάλειά της από τον κορονοϊό. Και με βάση τα όσα είδαν, η επιλογή του Κίελτσε έχει ήδη πάρει το πρώτο «πράσινο» φως.

Εφόσον γίνει εντέλει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην πολωνική πόλη (κάτι που αναμένεται να «κλειδώσει» μέχρι το τέλος Ιουνίου), το «τριφύλλι» θα δώσει στο συγκεκριμένο δεκαήμερο τρία φιλικά, το ένα εκ των οποίων θα είναι πιθανότατα με τη Λέγκια Βαρσοβίας.

Όλα αυτά βεβαίως, υπό την αίρεση πως δεν θα υπάρξει κάποια νέα έξαρση του ιού Covid-19 τις επόμενες εβδομάδες ή κάποια αλλαγή στα ταξιδιωτικά πρωτόκολλα, ικανή να ανατρέψει τον σχεδιασμό των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για προετοιμασία εκτός Ελλάδος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020, 22:37

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΘερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου
Επόμενο άρθροΜακρόν: Η Twitter είναι ευπρόσδεκτη στη Γαλλία