Μηνύματα συστράτευσης εν όψει της εκλογικής μάχης στέλνει η Φώφη Γεννηματά μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής και την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Κανένας δεν μπορεί να παίζει με την παράταξη τονίζει η κα Γεννηματά και προειδοποιεί ότι όποιός δημιουργεί πρόβλημα εσωστρεφείας διευκολύνει τον ΣΥΡΙΖΑ και θα κριθεί αυστηρά από του πολίτες.

Η κα Γεννηματά τονίζει επίσης ότι ως πρόεδρος είχε καθήκον να κάνει επιλογές και να στέλνει καθαρά μηνύματα προς του πολίτες και ότι η επιλογή του Γιώργου Καμίνη να επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας σηματοδοτεί την διεύρυνση του χώρου. Επίσης ο Εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος  Χρηστίδης είπε στην ΕΡΤ ότι δεν δείξαμε εμείς  την πόρτα εξόδου στον κ. Βενιζέλο και ότι ο ίδιος έβγαλε ανακοίνωση και οριοθετεί τι θέλει να κάνει. Οι λογικές του τύπου ή στο επικρατείας ή πουθενά αλλού δεν μπορεί να ισχύσουν.

Μήνυμα ενότητας εξέπεμψε με επιστολή του ο κ. Δ. Κρεμαστινός προς τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας  ενώ και  μετά τις εξελίξεις και άλλα στελέχη της παράταξης έκανα δηλώσεις στήριξης της παράταξης

 

Ρεπορτάζ: Λίνα Μπεθάνη

 

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΔεν θεωρώ ότι έχει τεθεί θέμα συνεργασίας του Ευάγγελου Βενιζέλου με τη ΝΔ
Επόμενο άρθροΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: Παρέμβαση για τη νέα μονάδα της Πτολεμαΐδας