Μηνύματα συστράτευσης εν όψει της εκλογικής μάχης στέλνει η Φώφη Γεννηματά μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής και την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Κανένας δεν μπορεί να παίζει με την παράταξη τονίζει η κα Γεννηματά και προειδοποιεί ότι όποιός δημιουργεί πρόβλημα εσωστρεφείας διευκολύνει τον ΣΥΡΙΖΑ και θα κριθεί αυστηρά από του πολίτες.

Η κα Γεννηματά τονίζει επίσης ότι ως πρόεδρος είχε καθήκον να κάνει επιλογές και να στέλνει καθαρά μηνύματα προς του πολίτες και ότι η επιλογή του Γιώργου Καμίνη να επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας σηματοδοτεί την διεύρυνση του χώρου. Επίσης ο Εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος  Χρηστίδης είπε στην ΕΡΤ ότι δεν δείξαμε εμείς  την πόρτα εξόδου στον κ. Βενιζέλο και ότι ο ίδιος έβγαλε ανακοίνωση και οριοθετεί τι θέλει να κάνει. Οι λογικές του τύπου ή στο επικρατείας ή πουθενά αλλού δεν μπορεί να ισχύσουν.

Μήνυμα ενότητας εξέπεμψε με επιστολή του ο κ. Δ. Κρεμαστινός προς τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας  ενώ και  μετά τις εξελίξεις και άλλα στελέχη της παράταξης έκανα δηλώσεις στήριξης της παράταξης

ΚΙΝΑΛ: 87 δήμαρχοι εξελέγησαν με τη στήριξή μας ή προέρχονται από τον χώρο μας

«Τα τελικά αποτελέσματα μετά την ολοκλήρωση των δημοτικών εκλογών, επιβεβαίωσαν την δυναμική σχέση του Κινήματος Αλλαγής με τον χώρο της Αυτοδιοίκησης» σημειώνει το Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωσή του.

«Συγκεκριμένα 87 εκλεγμένοι δήμαρχοι, είτε υποστηρίχθηκαν επίσημα από το Κίνημα Αλλαγής, είτε ανήκουν στον ευρύτερο χώρο μας» συμπληρώνει το ΚΙΝΑΛ.

Ρεπορτάζ: Λίνα Μπεθάνη

 

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤα μηνύματα των πολιτικών αρχηγών-Αποτίμηση του αποτελέσματος (video)
Επόμενο άρθροΣυνελήφθη και δεύτερος Αλβανός δραπέτης του Τμήματος Μεταγωγών