Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022, 16:29

Προσφυγή στο δικαστήριο του Λουξεμβούργου για την απόφαση της Euroleague να την αποκλείσει από τη διοργάνωση, όπως συνέβη συνολικά με όλες τις ομάδες της Ρωσίας, μετά την εισβολή στην Ουκρανία, κατέθεσε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Σκοπός της «ομάδας του στρατού» είναι να λάβει νομική αξιολόγηση για το θέμα, με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Αντρέι Βατούτιν να τονίζει πως χάνεται ένα σημαντικό μέρος των εσόδων της ομάδας, λόγω του αποκλεισμού από την Euroleague.

«Πιστεύουμε ότι η απόφαση ελήφθη χωρίς νομική βάση. Δεν τρέφουμε αυταπάτες για την υποθετική συμμετοχή στην επόμενη σεζόν και γιατί η απόφαση του δικαστηρίου θα πάρει λίγο χρόνο. Είναι σημαντικό για εμάς να λάβουμε μια νομική αξιολόγηση, όποια κι αν είναι αυτή.

Η Euroleague είναι ένα εμπορικό τουρνουά. Το γεγονός ότι δεν είμαστε σε αυτό μας στερεί ένα σημαντικό μέρος των εσόδων μας. Μάλιστα, στερούμαστε τη δυνατότητα να εισπράξουμε έσοδα από μια επιχείρηση στη δημιουργία και διαχείριση της οποίας συμμετείχαμε άμεσα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας του ρωσικού συλλόγου.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022, 16:30

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ: «Διαβεβαιώνουμε τον κ. Μητσοτάκη ότι τίποτα δεν θα μείνει στο σκοτάδι – Το καθεστώς του θα πέσει με πάταγο»
Επόμενο άρθροΟι διπλωμάτες διοικητές της ΕΥΠ – Από το 1999 και την «διπλωματία των σεισμών» μέχρι σήμερα