Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022, 11:32

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ντέκλαν Ράις από τη Γουέστ Χαμ, αλλά η ομάδα του Λονδίνου του προσφέρει «ηγεμονικό» συμβόλαιο για να τον κρατήσει στο δυναμικό της.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ η διοίκηση της Γουέστ Χαμ αποφάσισε να μην τον παραχωρήσει ούτε και το προσεχές καλοκαίρι και μάλιστα του έχει προτείνει νέο οκταετές (!) συμβόλαιο συνεργασίας, με εβδομαδιαίες αποδοχές στις 250 χιλιάδες ευρώ.

Ο ίδιος όμως δεν φαίνεται διατεθειμένος να δεσμευτεί για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και ζητά εγγυήσεις πως θα παραχωρηθεί το καλοκαίρι του 2023 για να παραμείνει στην ομάδα του Λονδίνου και τη νέα σεζόν.

Ο τεχνικός των «σφυριών», Ντέιβιντ Μόγες, έχει ζητήσει από τη διοίκηση την παραμονή του Ράις, καθώς η ομάδα θέλει να κάνει το επόμενο βήμα και να κατακτήσει του χρόνου μια θέση στο Champions League, κάτι που απέτυχε να το πετύχει φέτος, αφού τις τελευταίες αγωνιστικές έχει απομακρυνθεί από την τετράδα της βαθμολογίας.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022, 11:33

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Μάστιγα» τα κινητά εν ώρα οδήγησης: Από τις σημαντικές παραβάσεις των Ελλήνων οδηγών
Επόμενο άρθροΜελέτη: Οι τέσσερις δόσεις εμβολίου είναι αποτελεσματικότερες για το στέλεχος Όμικρον συγκριτικά με τις τρεις