Στις γυναικείες φυλακές Θηβών οδηγείται η 33χρονη Ειρήνη Μούρθου, που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη για την υπόθεση της αρπαγής ανήλικης από την Κάτω Τούμπα της Θεσσαλονίκης. «Ανοίγει νήμα για γερά στομάχια» δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη, η εκ των δικηγόρων της οικογένειας της ανήλικης, Ανθούλα Ανασιάδου, υποστηρίζοντας ότι έπρεπε να δοθούν στη δημοσιότητα φωτογραφίες και στοιχεία «γιατί υπήρχε κίνδυνος να μην αποκαλυφθούν άλλα αδικήματα».

Ο κύριος Νουλέζας κατηγόρησε τον Αλέξη Κούγια ότι τον αποκάλεσε «δικηγόρο επαρχίας» και χαρακτήρισε ανέντιμο ότι «βγήκε και δημοσιοποίησε στα μέσα ενημέρωσης περί μηνυμάτων και απόπειρα χρηματισμού».

Αντίρρηση για την ανακαιότητα δημοσιοποίησης των στοιχείων της κατηγορούμενης εξέφρασε τέλος ο συνήγορός της, λέγοντας επίσης ότι με την προσωρινή κράτηση το τεκμήριο αθωότητας μετατρέπεται σε τεκμήριο ενοχής.

«‘Οποιος γνωρίζει να μιλήσει στα αρμόδια όργανα, όχι στον αέρα»

Εκ μέρους της οικογένειας της ανήλικης η Ανθούλα Νασιάδου, κάλεσε όσους γνωρίζουν π να απευθυνθούν στις αρμόδιες αρχές ενώ δήλωσε ότι συμφωνεί απόλυτα με τον Αλέξη Κούγια περί προσπάθειας χρηματισμού της οικογένειας. «Στον αέρα από τη φυλακή η 33χρονη επιθυμεί να αποζημιώσει με οποιοδήποτε τρόπο την οικογένεια του παιδιού», ανέφερε.

Τόνισε επίσης ότι είναι αδύνατον να αλλαχθεί το κατηγορητήριο, καθώς το παιδί δεν έχει καταθέσει ακόμη.

Πηγή:ΕΡΤ

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Η υποστήριξη του ποδοσφαίρου στο “Black Lives Matter” είναι καλό σημάδι»
Επόμενο άρθροΚοντά σε συμφωνία με τον Καρβάλιο η Λέστερ