Προφυλακιστέος μέχρι τη δίκη κρίθηκε ο αξιωματικός της Πυροσβεστικής που συνελήφθη την Κυριακή από αστυνομικούς του Τμήματος Σκιάθου. Ο 39χρονος, ο οποίος κατηγορείται για παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας από πρόσωπο που τον εμπιστευόταν να τη φυλάει, ανήλικης κάτω των 12 ετών, απολογήθηκε χθες στην αναπληρώτρια ανακρίτρια Βόλου.

Ο πυροσβέστης αρνήθηκε κατηγορηματικά τις κατηγορίες, υποστήριξε πως όλα έγιναν επειδή η σύντροφός του, τον ζηλεύει παθολογικά και ισχυρίστηκε πως εκείνος το μόνο που ήθελε ήταν να προστατέψει τα παιδιά. Η απολογία του ωστόσο έπεσε σε αντιφάσεις, με τον εθισμό που, όπως είπε ο ίδιος, έχει στο ιντερνετικό σεξ και την παρηγοριά που βρίσκει σε φωτογραφίες με ανήλικα κορίτσια με ξανθά μαλλιά και γαλάζια μάτια που έχει καημό να αποκτήσει για εγγόνια η μητέρα του, αλλά ο ίδιος δεν τα έχει καταφέρει.

Παράλληλα, η έρευνα των δικαστικών αρχών συνεχίζεται για τυχόν άλλες αξιόποινές πράξεις του κατηγορούμενου, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να εξεταστούν από ψυχολόγο η σύντροφός του και οι κόρες της, ηλικίας 10 και 12 ετών.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε χθες στις 11:00, συνοδεία αστυνομικών, στα δικαστήρια Βόλου. Στην πολύωρη απολογία του που διήρκεσε μέχρι τις 15:30 ήταν μόνος του, χωρίς να έχει δίπλα του κανένα συγγενικό πρόσωπο. Ολες αυτές τις ώρες μόνο ένας πυροσβέστης τον αναζήτησε, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, του παρέδωσε το έγγραφο του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος με το οποίο τίθεται σε διαθεσιμότητα.

Προηγούμενο άρθροΝόρα Βαλσάμη: Εσπευσμένα από τη Σύρο στην Αθήνα
Επόμενο άρθροΠετρέλαιο: Πέφτουν οι τιμές, έρχονται σημαντικές μειώσεις στην αντλία – Κάτω από 2 ευρώ η βενζίνη