Απολογούνται σήμερα στις 12 το μεσημέρι οι δύο ανήλικοι για τη δολοφονία της 50χρονης μητέρας στην Αγία Βαρβάρα τα ξημερώματα της Πέμπτης 5 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για την 15χρονη κόρη του θύματος, κατηγορείται για ηθική αυτουργία και τον 17χρονο Ρουμάνο φίλο της που κατηγορείται για συναυτουργία και συνελήφθησαν σε τυχαίο έλεγχο της αστυνομίας για εξακρίβωση στοιχείων την περασμένη Κυριακή, δίπλα στον σταθμό των ΚΤΕΛ Σερρών απ όπου και σκόπευαν να διαφύγουν για τη Ρουμανία.

Στη δολοφονία συμμετείχε και τρίτος ανήλικος, ένας 16χρονος ελληνικής καταγωγής, φίλος των άλλων δύο κατά ομολογία τους δραστών, ο οποίος παραδόθηκε λίγες μέρες αργότερα, απολογήθηκε και ήδη προφυλακίστηκε.

Η προφυλάκιση ανηλίκων μπορεί να διαρκέσει έως 6 μήνες και σε περίπτωση καταδίκης από την τακτική δικαιοσύνη η ποινή δεν μπορεί να υπερβεί τα 8 χρόνια.

Ο δικηγόρος του 16χρονου, ανέφερε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι ο πελάτης τους δεν έχει καμία εμπλοκή στον φόνο και ότι βρέθηκε σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να κάνει κάτι για να αποτρέψει την δολοφονία.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕλλάκτωρ: Συμφωνία Reggenborgh και Καλλιντσάτση – Μετοχικές αναδιαρθρώσεις και σταδιακές αλλαγές
Επόμενο άρθροΗ σημασία και η στρατηγική αντιμετώπισης της πρώιμης COVID-19