Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022, 17:05

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι επαφές του Νίκου Τριμμάτη με τους ανθρώπους του Άρη για την είσοδό του στα διοικητικά της ΠΑΕ. Ο Θεσσαλονικιός στην καταγωγή επιχειρηματίας, δραστηριοποιείται στο real estate, έχοντας αναλάβει και ολοκληρώσει πολλά έργα στο Λονδίνο. Τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, κάνοντας δυναμικό «μπάσιμο» στη Χαλκιδική (Πευκοχώρι και Πόρτο Καρράς).

Ο Νικόλαος Τριμμάτης είχε παρακολουθήσει προ ημερών, στο πλάι του Θόδωρου Καρυπίδη, την αναμέτρηση του Άρη με την Γκόμελ, δείχνοντας τις προθέσεις του. Οι διαπραγματεύσεις με τον «ισχυρό άνδρα» του Άρη είναι σε τόσο καλό επίπεδο που όλα δείχνουν πως ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της CBG (Concept Business Group) θα αναλάβει θέση αντιπροέδρου στην ΠΑΕ.

Οι πληροφορίες, μάλιστα, θέλουν τον Νικόλαο Τριμμάτη να δίνει το «παρών» και στον επαναληπτικό αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (Πέμπτη 11/8, 21:00 – «Κλεάνθης Βικελίδης»), στο πλαίσιο του Γ’ προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022, 17:06

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΆπαντες παρόντες εν όψει Μακάμπι Τελ Αβίβ
Επόμενο άρθροΘεοδωρικάκος: «Αυστηροί έλεγχοι από την ΕΛΑΣ για τη βία στα γήπεδα- Κανένα από τα μαγαζιά χουλιγκανισμού δεν θα ξανανοίξει»