Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 1 Απριλίου 2020, 12:00

Η ισπανική La Liga θα μπορούσε να ξαναρχίσει τον Ιούλιο χωρίς θεατές, όπως δήλωσε ο επικεφαλής μεγάλου ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού, προσθέτοντας ότι η σεζόν πιθανόν να ακυρωθεί εάν ένας παίκτης βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό μόλις επανεκκινήσει το πρωτάθλημα.

Όλο το ποδόσφαιρο στην Ισπανία έχει σταματήσει από τις 10 Μαρτίου λόγω της εξάπλωσης του θανάσιμου ιού, ενώ ο Χάουμε Ρόουρες, διευθύνων σύμβουλος της Mediapro, προέβλεψε ότι οι αγώνες θα μπορούσαν να επαναληφθούν πίσω από κλειστές πόρτες σε τρεις μήνες.

«Αναμένω ότι το ποδόσφαιρο θα επιστρέψει τον Ιούλιο, σίγουρα χωρίς θεατές», δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό Cadena Cope.

Παίκτες από τη Βαλένθια, την Εσπανιόλ και την Αλάβες έχουν βρεθεί θετικοί στον ιό. «Αν ένας παίκτης βρεθεί θετικός, για παράδειγμα στις 20 Ιουλίου, θα έπρεπε να ρίξουμε την πετσέτα και να αποχαιρετήσουμε την σεζόν», πρόσθεσε. «Πρέπει να λάβουμε κάθε μέτρο για να διασφαλίσουμε ότι αυτό δεν θα συμβεί, αλλά αν συμβεί, τότε πρέπει να τελειώσει».

Με 11 αγωνιστικές ακόμα, η Μπαρτσελόνα είναι δύο βαθμούς μπροστά από την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η μάχη για αποφυγή υποβιβασμού είναι επίσης τελείως ισορροπημένη.

Η La Liga έθεσε το εκτιμώμενο κόστος της σεζόν σε περίπτωση που η σεζόν δεν ολοκληρωθεί να φτάνει τα 700 εκατομμύρια ευρώ και έχει υποσχεθεί να ολοκληρωθεί η σεζόν, όπως άλλωστε και η ομοσπονδία ποδοσφαίρου.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 1 Απριλίου 2020, 12:02

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΈρχεται το δεύτερο μισό της 4ης σεζόν Rick and Morty
Επόμενο άρθροΟι ώρες αγωνίας που πέρασαν με τη μπέμπα τους στο νοσοκομείο