Βαρέθηκες τη μουντή όψη της εξώπορτας ή της πόρτας του διαμερίσματός σου; Θέλεις να ανανεώσεις την εικόνα της και να την κάνεις να ξεχωρίσει;

Διάβασε μερικές έξυπνες ιδέες για DIY κατασκευές που θα δώσουν μία ολοκαίνουρια, εντυπωσιακή εικόνα στην πόρτα σου, η οποία σίγουρα θα τραβάει τα βλέμματα κάθε εποχή του χρόνου!

διακόσμηση εξώπορτας με λουλούδια

DIY κατασκευές για την πόρτα με λουλούδια, φύλλα και κλαδιά

Όλες ανεξαιρέτως οι εποχές του χρόνου προσφέρονται για κάθε λογής DIΥ κατασκευές. Μπορείς κάλλιστα να αντλήσεις έμπνευση από τη φύση, χρησιμοποιώντας υλικά όπως φύλλα από αειθαλή δέντρα τα οποία θα αντέξουν στο πέρασμα του χρόνου, ή ακόμα και ξερά κλαδιά δέντρου.

Μία ακόμα επιλογή είναι η χρήση ψεύτικων, πλαστικών φυλλωμάτων, που θα έχουν παρεμφερές αποτέλεσμα. Εν προκειμένω, οι επιλογές για το πού θα τοποθετηθούν τα υλικά είναι αρκετές. Μερικές από αυτές είναι οι εξής:

  • Σε κρεμαστή γλάστρα, είτε στο πλάι της πόρτας, είτε πάνω από την κάσα της.
  • Σε περίτεχνο στεφάνι, είτε κρεμασμένο στο κέντρο ή το πάνω μέρος της πόρτας, είτε πάνω από την κάσα. Η συγκεκριμένη DIY κατασκευή θα δώσει μια υπέροχη εικόνα στην πόρτα σου την άνοιξη.
  • Σε επιδαπέδια γλάστρα ή καλάθι, τοποθετημένα στο πλάι της πόρτας, ιδέα εξαιρετική για ανοιξιάτικες DIY δημιουργίες.
  • Σε ένα μεγάλο βάζο, επίσης στο πλάι της πόρτας. Αυτή η επιλογή είναι η ιδανική για DIY κατασκευές με ξερά κλαδιά.

Φυσικά, οι ιδέες για τις DIY δημιουργίες δεν τελειώνουν ποτέ! Μπορείτε να φτιάξετε δοχεία για την DIY δημιουργία σας ακόμα και από υλικά όπως τα πλαστικά μπουκάλια. 

γλάστρες με λουλούδια στην είσοδο σπιτιού

γλάστρες με λουλούδια στην είσοδο σπιτιού

Προσάρμοσε την DIY κατασκευή σου σε κάθε εποχή

Μην παραλείψεις να προσαρμόσεις την DIY κατασκευή σου ανάλογα με την εκάστοτε εποχή. Εκτός από τα διάφορα αξεσουάρ που μπορείς να τοποθετήσεις στην κατασκευή σου, όπως οι γιρλάντες, οι κορδέλες, τα κεριά, τα λαμπιόνια και το τεχνητό χιόνι, η φύση μας εφοδιάζει με πολλά ακόμα εξαιρετικά υλικά, που θα απογειώσουν κάθε DIY κατασκευή. Διάβασε μερικές ιδέες:

  • Αναπόσπαστο κομμάτι των χριστουγεννιάτικων DIY κατασκευών είναι το γκι και το ου.
  • Κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις υλικά όπως φύλλα που έχουν πέσει από φυλλοβόλα δέντρα, ή ακόμα και κουκουνάρια.
  • Όχι μόνο τα Χριστούγεννα, αλλά όλο το χειμώνα, μπορείς να διακοσμήσεις την DIY κατασκευή σου με ρόδια.
  • Ένα απόλυτο must για την περίοδο του Χάλογουιν είναι η χρήση της κολοκύθας – και, για τους πιο τολμηρούς, τα σκόρδα.
  • Καθ’ όλη τη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού, μπορείς να χρησιμοποιήσεις διάφορα εσπεριδοειδή, όπως τα λεμόνια, τα πορτοκάλια και τα γκρέιπφρουτ.

Πηγές: www.architecturaldigest.com, pinterest.com, www.thespruce.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη και πάλι ο Trannos – Στον εισαγγελέα ο πασίγνωστος τράπερ
Επόμενο άρθρο«Υποτιμημένη η Δανία, μπορεί να νικήσει τους καλύτερους»