Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020, 17:16

Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε από την προπόνηση της Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ζοάο Φέλιξ.

Ο Πορτογάλος επιθετικός υπέστη διάταση συνδέσμων στο αριστερό γόνατο και θα ξεκινήσει θεραπεία, σύμφωνα με την ανακοίνωση των «ροχιμπλάνκος», στην οποία δεν προσδιορίζεται το διάστημα απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ο ακριβοπληρωμένος φορ, πάντως, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο ματς μετά την επανέναρξη του ισπανικού πρωταθλήματος (με την Αθλέτικ στο Μπιλμπάο), καθώς είναι τιμωρημένος, όπερ σημαίνει ότι έχει ένα περιθώριο περίπου 20 ημερών για να αποθεραπευθεί και να τεθεί στη διάθεση του Ντιέγκο Σιμεόνε για τη συνέχεια της La Liga.

Είναι πάντως ο τρίτος τραυματισμός μέσα στη σεζόν για τον Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος κόστισε 126 εκατ. ευρώ στην Ατλέτικο το περασμένο καλοκαίρι.

Το φθινόπωρο ο πρώην παίκτης της Μπενφίκα απουσίασε από έξι αγώνες (τέσσερις στο πρωτάθλημα και δύο στο Champions League), λόγω διαστρέμματος στον αστράγαλο, ενώ τον Φεβρουάριο ένας μυϊκός τραυματισμός τον υποχρέωσε να χάσει τρία ματς της La Liga (μεταξύ αυτών και το ντέρμπι με τη Ρεάλ), καθώς και τον πρώτο αγώνα με τη Λίβερπουλ για τη φάση των «16» του Champions League.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020, 17:23

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο“Δεσμοί αίματος” στο Ναύπλιο – Αιμοδοσία στο κλειστό γήπεδο
Επόμενο άρθροΣτις 4/6 εκδικάζεται η προσφυγή του Ολυμπιακού κατά της Super League για ΠΑΟΚ-Ξάνθη