H Profile Software, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού, προκρίθηκε ανάμεσα σε διεθνείς εταιρείες του κλάδου σε τέσσερις κατηγορίες στα βραβεία WealthBriefing GCC Region Awards 2018.

 

Πρόκειται για τις κατηγορίες: “Front Office Solution”, “Portfolio Management”, “Onboarding” και “Innovative Fintech Solution”. Όπως σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση, οι συγκεκριμένες διακρίσεις αναδεικνύουν την προσήλωση της εταιρείας στην ανάπτυξη καινοτόμων και πελατοκεντρικών λύσεων που ενδυναμώνουν τις επιχειρήσεις και τους εξασφαλίζουν διαφοροποιημένη εκτέλεση εργασιών, κανονιστική συμμόρφωση, καθώς και παροχή προσωποποιημένης εμπειρίας και εξυπηρέτησης πελατών.

 

Συγκεκριμένα, το Axia, η front-to-back omni-channel Digital Wealth Management και Robo Advisory λύση για ολοκληρωμένη διαχείριση επενδυτικών εργασιών, εμπλουτίστηκε με νέα ανταγωνιστική λειτουργικότητα που διασφαλίζει συμμόρφωση με τους τελευταίους κανονισμούς, όπως MiFID II και GDPR, ενώ είναι διαθέσιμη σε Cloud και SaaS περιβάλλον. Η ενσωματωμένη Robo Advisory λύση υποστηρίζει πλήρη αυτοματοποίηση για εύκολη προσέγγιση νέων αγορών κι επίσης επιτρέπει την εφαρμογή ενός υβριδικού (hybrid) μοντέλου συμβουλευτικών υπηρεσιών. Η πλατφόρμα παρέχει ευελιξία, δυναμικές αναφορές και διασύνδεση, προσφέροντας μια ίδια αλλά μοναδική εμπειρία χρήστη (UX/CX).

 

Ο Stephen Harris CEO της ClearView Financial Media και εκδότης του WealthBriefing δήλωσε σχετικά: “Οι εταιρείες που προκρίθηκαν στην τελική φάση επιλογής για τα βραβεία, ανταγωνίζονται όλες επάξια, γι’ αυτό και θα ήθελα να τους εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια. Τα βραβεία απονέμονται με βάση τις απαντήσεις των συμμετεχόντων σε μια σειρά συγκεκριμένων ερωτήσεων, που αφορούν στην «εμπειρία» του πελάτη. Τα βραβεία αναγνωρίζουν τους κορυφαίους στον κλάδο, κατόπιν περαιτέρω αξιολόγησης από μια ανεξάρτητη, έγκυρη και αδιάβλητη ομάδα κριτών, ώστε να αντικατοπτρίζουν πραγματικά την έννοια της «αριστείας» στο χώρο της διαχείρισης επενδύσεων”.

 

Οι νικητές θα ανακοινωθούν σε ένα gala awards dinner, που θα πραγματοποιηθεί στο Palace Downtown, στο Ντουμπάι στις 7 Νοεμβρίου 2018.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣτόχος ο Πειραιάς να ανέβει ακόμη περισσότερο στην παγκόσμια κατάταξη λιμένων
Επόμενο άρθροDW: Ιταλικός προϋπολογισμός απεστάλη