Μοιράσου το άρθρο:

Στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας ενόψει της λειτουργίας των δύο νεοσύστατων Δήμων Δυτικής Λέσβου και Μυτιλήνης, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, πραγματοποίησε τις τελευταίες ημέρες συναντήσεις με εκπροσώπους της Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ. Λέσβου (Ένωση Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανώτατων Σχολών Λέσβου).

Ο κ. Βέρρος είχε την ευκαιρία στη διάρκεια των συναντήσεων να ακούσει τους προβληματισμούς αλλά και τις απόψεις των εργαζομένων στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λέσβου ενόψει της εφαρμογής της λειτουργίας των δύο νέων δήμων από την 1η Σεπτέμβρη και να συζητήσει μαζί τους πιθανές λύσεις, για να επιτευχθεί με τον πιο ομαλό και λειτουργικό τρόπο ο διαμοιρασμός των εργαζομένων μεταξύ των δύο δήμων.

Εξάλλου πεποίθηση του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου –όπως εκφράστηκε στις συναντήσεις με τους εργαζομένους- είναι πως η ευκαιρία που δίνει το στήσιμο εκ του μηδενός μίας Τεχνικής Υπηρεσίας στο νέο δήμο, είναι μοναδική προκειμένου να διαμορφωθεί μία ικανότατη ομάδα, η οποία θα έχει ενεργό και καθοριστικό ρόλο στη συνολική αναπτυξιακή προσπάθεια της δημοτικής αρχής. Παρουσιάζοντας ουσιαστικά μπροστά στους εργαζομένους, μία πρόκληση για να φτιάξουνε μαζί «μία Τεχνική Υπηρεσία του 21ου αιώνα» όπως είπε χαρακτηριστικά, που θα κάνει τη διαφορά στα επόμενα χρόνια.

«Όπως έχω τονίσει από την επομένη του αποτελέσματος των εκλογών, είμαστε υποχρεωμένοι άπαντες οι εμπλεκόμενοι στα των δήμων, να συνεργαστούμε και να προετοιμάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επόμενη ημέρα. Οι συναντήσεις με τους εκπροσώπους της Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ. Λέσβου, έγιναν με αυτό ακριβώς το σκεπτικό και οφείλω να αναγνωρίσω δημόσια το αίσθημα ευθύνης και την διάθεση συνεργασίας που διακατέχει τους εργαζομένους του Δήμου, για να μεταβούμε ομαλά και δημιουργικά στο νέο μοντέλο διοίκησης του πρώτου βαθμού αυτοδιοίκησης.

Σε ότι αφορά ειδικότερα στο δήμο Δυτικής Λέσβου, θεωρώ ότι γίνεται σαφές ότι προσπαθούμε με σοβαρότητα να επιχειρηματολογήσουμε τους λόγους που κάποιος εργαζόμενος θα θέλει να επιλέξει συνειδητά να εργαστεί σε ένα νέο σύγχρονο δήμο που θα χτιστεί εκ του μηδενός και θα έχει μία εντελώς καινούργια νοοτροπία από την καθεστηκυία. Δεν περιμένουμε, ούτε θέλουμε να αντλήσουμε το δυναμικό μας, από τα αναγκαστικά μέτρα διαμοιρασμού των εργαζομένων», δήλωσε σχετικά ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕνημερωτική εκδήλωση για το Leader στη Μυτιλήνη
Επόμενο άρθροΝέα ΔΣ σε ΕΣΗΕΠΗΝ και ΤΕΑΣ