Το πρώτο του κατάστημα στην Ελλάδα εγκαινίασε το διεθνές fashion brand CH Carolina Herrera, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής του επέκτασης.

 

Στο κατάστημα, που βρίσκεται στον πρώτο όροφο του Golden Hall στην Αθήνα και το οποίο άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, διατίθεται γυναικεία, ανδρική και παιδική σειρά ρούχων.

 

Το 2001, η Carolina Herrera δημιούργησε το δικό της lifestyle brand CH Carolina Herrera, που αποτελείται από πολυτελή γυναικεία και αντρικά έτοιμα ενδύματα, παιδικά ρούχα και αξεσουάρ.

 

Το 165 τ.μ. κατάστημα CH Carolina Herrera στην Αθήνα υιοθετεί την τελευταία παγκόσμια φιλοσοφία των καταστημάτων του brand.

 

Το πρώτο CH Carolina Herrera κατάστημα στο Golden Hall άνοιξε ο Όμιλος Κωνσταντίνου, o οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο του real estate (εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall) και του retail με την εταιρεία οικιακού εξοπλισμού Διάφανο Α.Ε., καθώς και στον χώρο της ένδυσης ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του brand Women’secret και του Springfield, και σε franchise συνεργασία με την Benetton και την Adidas.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚατέχει το 5,63% των κοινών ιδίων μετοχών
Επόμενο άρθροΘα δουν το χρώμα του χρήματος;