«Κράτος δικαίου, ισονομίας, ισοπολιτείας και ανάπτυξη είναι η απάντησή μας στις προκλήσεις της Τουρκίας » δήλωσε από την Ξάνθη η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Η δική μας απάντηση απέναντι στις συνεχείς προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε από τον εξ ανατολών γείτονα είναι η Ελλάδα της δημιουργίας, της ισονομίας, του κράτους δικαίου, του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της συνεργασίας, της προόδου, των ανοιχτών οριζόντων και η Θράκη όπου χριστιανοί και μουσουλμάνοι αγωνίζονται για ένα κοινό μέλλον είναι το καλύτερο παράδειγμα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου από τη Θράκη, όπου βρίσκεται από την Πέμπτη.

H κυρία Σακελλαροπούλου, αναφέρθηκε στις επισκέψεις που έκανε σε επιχειρήσεις της περιοχής, λέγοντας: «Βρέθηκα χθες και σήμερα κοντά σε επιχειρήσεις και παραγωγούς που στηρίζουν την παραγωγική και αναπτυξιακή προσπάθεια της ακριτικής Θράκης. Που ακόμα και μέσα στην κρίση κατάφεραν όχι μόνο να επιβιώσουν αλλά να ενισχύσουν την προσπάθειά τους με νέες τεχνολογικές δυνατότητες, να δημιουργήσουν νέες θέσεις απασχόλησης και πλούτο για τη χώρα. Αυτή είναι η δική μας απάντηση στις συνεχείς προκλήσεις του εξ΄Ανατολών γείτονα».

 

Πηγή: ΕΡΤ

Ρεπορτάζ: Χρύσα Ρουμελιώτη

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟ Τραμπ σταματά τη χρηματοδότηση στον Π.Ο.Υ
Επόμενο άρθροΠοιοι θα πληρώσουν φέτος περισσότερο φόρο για λιγότερο εισόδημα