Σκληρή επίθεση κατά του Αστυνομικού Διευθυντή Μαγνησίας, τον οποίο χαρακτηρίζει ανεπαρκή, καλώντας τον μάλιστα να παραιτηθεί, εξαπολύει με δελτίο Τύπου ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, με αφορμή την ανταλλαγή φωτοβολίδων ανάμεσα σε Έλληνες και Κοσοβάρους στις εξέδρες κατά τον κυριακάτικο αγώνα της Εθνικής μας με το Κόσοβο, για το Nations League.

Στην ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Βόλου κάνει λόγο για επεισόδια που προκάλεσαν 20-30 ανεγκέφαλοι, τα οποία, όπως επισημαίνει, λίγο έλειψε να τινάξουν στον αέρα τον θρίαμβο της «γαλανόλευκης»! 

Το σχετικό δελτίο Τύπου του Αχιλλέα Μπέου:

Μια πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού, όπως αυτή της Κυριακής στο Πανθεσσαλικό, όπου χιλιάδες Βολιωτών, ανάμεσά τους πολλές οικογένειες με μικρά παιδιά, δημιούργησαν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα και πανηγύρισαν το θρίαμβο της Εθνικής μας ομάδας, παρ’ ολίγο να τιναχθεί στον αέρα από τη δράση 20 – 30 ανεγκέφαλων, που προκαλώντας επεισόδια επιχείρησαν να την αμαυρώσουν.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά η Ελληνική Αστυνομία, μόνη και αποκλειστική υπεύθυνη για την αποτροπή τέτοιων απαράδεκτων και απογοητευτικών φαινομένων, ήταν απούσα και δεν μπόρεσε να δράσει προληπτικά και αποτρεπτικά, παρουσιάζοντας σημάδια ανικανότητας και ανεπάρκειας που χαρακτηρίζουν τον επικεφαλής της, Μιλτιάδη Αλεξάκη.

Ο συγκεκριμένος αξιωματικός προφανώς δεν έχει ακόμη συνειδητοποιήσει ότι ο Βόλος και στον τομέα του αθλητισμού έχει αλλάξει σελίδα και με τις μεγάλες διοργανώσεις που η παρούσα Δημοτική Αρχή έχει οραματιστεί, σχεδιάσει και υλοποιεί, καθίσταται σημείο αναφοράς για όλη την Ελλάδα με ό,τι ευεργετικό αυτό συνεπάγεται για την τοπική μας κοινωνία και οικονομία.

Αποδεικνυόμενος, λοιπόν, για άλλη μια φορά κατώτερος των περιστάσεων τον καλούμε να επιδείξει στοιχειώδη ευαισθησία και να παραιτηθεί. Είναι άδικο μια πόλη συνεχώς αναπτυσσόμενη και εξελισσόμενη, όπως ο Βόλος μας, να «πληρώνει» την μνημειώδη ανέπαρκειά του και την ακατανόητη, σε σημείο μιζέριας, επιθυμία του (κοινή, είναι η αλήθεια, με μια άλλη ομάδα «παραγόντων» της πόλης) να μην πραγματοποιείται οποιαδήποτε εκδήλωση που θα τον υποχρέωνε να εγκαταλείψει την ραθυμία του και να ασκήσει τα καθήκοντα που του έχει αναθέσει η Πολιτεία.

Αλίμονο όμως αν «αι βουλαί Αλεξάκη και των ομοίων του» σταθούν ικανές να αποτρέψουν ένα διαρκή, επίπονο αγώνα που δίνουμε για να καταστήσουμε, και το επιτυγχάνουμε καθημερινά, τον Βόλο μας μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη με μια συνεχώς αναπτυσσόμενη και ευημερούσα κοινωνία.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣτο νοσοκομείο με σημάδια εξάντλησης ο Χατζηγιοβάνης
Επόμενο άρθροΠάτρα: Ιδια αιτία θανάτου στο πόρισμα των ιατροδικαστών για Μαλένα και Ιριδα