Στις κάλπες για ανάδειξη του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και της Κεντρικής Επιτροπής, θα πάνε φίλοι και μέλη του κόμματος την Κυριακή 15 Μα’ί’ου. Με βασικό σύνθημα: «Ψηφίζουμε όλοι, τους στέλνουμε πίσω το λογαριασμό», η παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιθυμεί η συμμετοχή του κόσμου στις κάλπες να είναι μαζική.

H  εκλογική διαδικασία της Κυριακής θα διαρκέσει από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Δικαίωμα ψήφου για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ έχουν μόνο τα παλιά μέλη, που στη Μαγνησία είναι περίπου 1000, ενώ όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στη διαδικασία, μπορούν να εγγραφούν και την Κυριακή, να καταβάλουν τη συμμετοχή των 3 ευρώ και να αναδείξουν τον πρόεδρο του κόμματος.

Στη Μαγνησία θα υπάρξουν 24 εκλογικά Τμήματα και 11 Εκλογικά Κέντρα. Σημειώνεται πως κάλπες για την ανάδειξη του προέδρου θα υπάρχουν στο Τμήμα του Αλμυρού, του Βελεστίνου, του Βόλου, της Ν. Ιωνίας, των Μηλεών και της Σκιάθου.

Ειδικότερα, τα Εκλογικά Κέντρα στη Μαγνησία θα είναι τα εξής:

ΑΓΡΙΑ: Παλ. Δημαρχείο Αγριάς

ΑΛΜΥΡΟΣ: Γραφ. ΣΥΡΙΖΑ Κεντρική πλατεία Αλμυρού

ΑΡΓΑΛΑΣΤΗ: Κτίριο ΚΕΓΕ Αργαλαστής

ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ: Δημαρχείο Ρ. Φεραίου

ΒΟΛΟΣ: Ξενοδοχείο Κυψέλη Αγ. Νικολάου και Αργοναυτών

ΖΑΓΟΡΑ: Πέτρινο Αγία Κυριακή Ζαγορά

ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Εμμανουηλίδου 56 Ν. Αγχίαλος

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Γραφεία ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ιωνίας Προύσης- Λεωφ. Ειρήνης

ΣΚΟΠΕΛΟΣ: Αίθουσα Δημοτικού συμβουλίου Σκοπέλου

ΜΗΛΙΕΣ: Παλ. Δημαρχείο Μηλεών

ΣΚΙΑΘΟΣ: Αίθουσα στο Γυμνάσιο Σκιάθου

Σημειώνεται πως η ψηφοφορία είναι πανθεσσαλική και από τη Θεσσαλία θα αναδειχθούν 12 άτομα για την Κεντρική Επιτροπή, με την ποσόστωση των γυναικών να είναι στο 50%. Αυτό σημαίνει πως έξι θα είναι άνδρες και έξι γυναίκες.

Προηγούμενο άρθροΡόδος: Περισσότεροι από 20 μετανάστες περισυνελέγησαν από το λιμενικό
Επόμενο άρθροCandida auris: Όλα όσα ξέρουμε για τον μύκητα – Τι λέει ο ΕΟΔΥ